• 16/07/2024

© Stefan Knaepkens

Zwoele livemuziek tijdens Parkplezier

ZOERSEL – In juli geniet je weer elke vrijdagavond van Parkplezier, de reeks van gratis optredens in park Halle Hof. De line-up klinkt alvast veelbelovend.

Park Halle Hof: daar is het deze zomer te doen! Om de sfeer er alvast in te brengen start om 19.30 uur het voorprogramma, gevolgd door de hoofdact om 21 uur. De muziek eindigt om 23 uur, maar daarna kan je nog gezellig nakaarten. Kom bij voorkeur te voet of met de fiets. Er is een bewaakte fietsenparking voorzien en de toegang is gratis.
Wie zijn de hoofdacts?

Niemand minder dan het getalenteerde duo Cleymans & Van Geel geeft op 5 juli de aftrap. Op 12 juli zorgen The Fools voor een verrassende avond vol ambiance. 19 juli trakteert Belle Perez je op zwoele klanken en aanstekelijke ritmes. Afsluiten doen we op 26 juli met de elektronische beats en krachtige show van Sylver.

MuZiKa is de organisator voor al deze leuke optredens, in samenwerking met respectievelijk de Zoerselse cultuurraad op 5 juli (in het kader van Vlaanderen Feest) en de wereldraad op 19 juli. Alle info over Parkplezier vind je op www.parkplezier.be.

Foto gemeente Zoersel

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten