• 24/06/2024

ZOOmerbar in Antwerpse Zoo brengt 62 dagen lang gratis livemuziek

ANTWERPEN – Een gevarieerd aanbod aan swingende livemuziek, verfrissende cocktails en een unieke setting: de ZOOmerbar van ZOO Antwerpen heeft alle ingrediënten voor de perfecte zomeravond. Van vandaag tot en met woensdag 31 augustus is de gratis openluchtbar op het Flamingoplein dan ook de place-to-be.

 

De opening van de ZOOmerbar wordt het startschot van een mooie lange zomer in ZOO Antwerpen. Tot en met 31 augustus wordt het Flamingoplein dé plek bij uitstek om uitgebreid te genieten van een frisse cocktail, zomerse snacks en sfeervolle live-optredens. Dit alles in een uniek kader met zicht op de roze flamingo’s.

 

Muziek zit diep geworteld in het DNA van ZOO Antwerpen en dat zullen ook de bezoekers van de ZOOmerbar geweten hebben. 62 dagen lang geven verschillende muzikanten zeven avonden per week het beste van zichzelf op het podium naast de iconische Kiosk. Het muzikale aanbod is enorm gevarieerd: van Franse chansons, Nederlandstalige hits, populaire covers, jazzy crooners en zelfs een streepje country. Onder meer Danny Wuyts (bekend van De Notenclub), The Jazz Ratpack en Stoomboot passeren de revue. Naast vaste ZOOmerbar-waarden zoals Ritz en Route en Tars Lootens is er ook ruimte voor nieuwkomers zoals de singer-songwriter Simon VC en de elektropop van de Antwerpse girlband BLOND. Elke zaterdagavond baadt het Flamingoplein in zuiderse sferen en staat er salsa op het muzikale menu. 

 

Je kan genieten van glas sangria of mocktails en zomerse snacks.

 

De toegang tot de ZOOmerbar is gratis, ook als je de ZOO niet (betalend) bezoekt zeven dagen per week van 16.30 tot 20.30 uur, op het Flamingoplein. De livemuziek start om 17 uur.

 

Nog een greep uit de optredens: 4Tact (De Strangers tribute band) op zondag 24 juli en 21 augustus; Simon VC (singer-songwriter en finalist van The Voice van Vlaanderen 2021) op donderdag 7 juli en 25 augustus, Coverband Be Bop op vrijdag 15 juli en woensdag 31 augustus, Coast Big Band (big band) op vrijdag 12 augustus, BLOND (Antwerpse girlband en winnaar van de Nekka-Wedstrijd 2022) op dinsdag 23 augustus.

 

Het volledige programmatie op www.zoomerbar.be.

 

Foto’s Ronny MULLENS

 

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten