• 27/05/2024

zondag 28 april circusplezier voor jong en oud

MERKSEM – Op zondag 28 april verandert het Merksemse Kroonplein voor 1 dag in het ‘Circusplein’. Bezoekers genieten er dan gratis van adembenemende shows en spectaculaire acts. En dankzij allerlei workshops worden ze zelf ook circusartiest. Er staan zowel voorstellingen als doorlopende activiteiten op het programma. Deelname is gratis en vooraf inschrijven is niet nodig.

Voorstellingen:
Gekke Jorre van 13.30 tot 14.15 uur
Hij zorgt met een doldwaze energieke show voor visueel spektakel en pakt je helemaal in met zijn charmante goocheltrucs.

Waar is iedereen | van 16 tot 16.45 uur
​Iedereen zit klaar voor de show. Alleen de artiesten ontbreken. Om het wachten te verzachten zal het ietwat stuntelige circushulpje alvast het beste van zichzelf geven. Smeer je lachspieren alvast goed in!

Circusworkshops en andere activiteiten:
Tyno de Ballonombuiger | doorlopend van 14.15 tot 16.15 uur
​Met achteraan een grote koffer vol ballonnen komt Tyno de Ballonombuiger aangereden op zijn driewieler. Hij vormt zijn ‘lang opgeblazen worsten’ tot de meest wonderlijke figuren: een hartje of een hond, een zwaard of een zeepaard, een kikker of een kroon…Tyno kan het allemaal.

​Doorlopend van 13 tot 17 uur:
Kom naar de open circuspiste en leer allerlei circustechnieken met ballen, tonnen, diabolo’s en meer. De artiesten van Ell Circo D’ell Fuego zijn de ideale leermeesters om je te begeleiden
Hou je focus én je evenwicht en laat iedereen zien dat jij een krak bent op de slackline of op een éénwieler.
Kies voor originele grime of een stoere airbrushtattoo.
Kom luisteren naar knotsgekke voorleesverhalen of snuister tussen de boeken in de Bibmobiel.
Knutsel met de vrijwilligers van de Merksemse jeugddienst fantasierijke circuscreaties.

Dankzij allerlei zoetigheden lijden bezoekers geen honger tijdens het Circusplein. Bovendien zet ook de horeca op het Kroonplein de deuren open, zodat je op meerdere plaatsen terecht kan voor een drankje en hapje.

Circusplein
​zondag 28 april van 13 tot 17 uur
​Kroonplein
​gratis en zonder inschrijving vooraf

Foto’s district Merksem

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten