• 20/04/2024

Foe de Tejater

Zomerspoor is gloednieuw stadsfestival in Herentals dat nog loopt tot eind augustus

HERENTALS – Met Zomerspoor staat een gloednieuw stadsfestival op de rails. Verbinding, ontdekking en beweging vormen de uitgangspunten om Herentals op een bijzondere manier te beleven.

Je kan nog tot en met donderdag 31 augustus op reis in Herentals, Noorderwijk en Morkhoven. Wandel door het programma en ontdek een verrassend aanbod aan activiteiten op bekende en minder bekende plaatsen. Laat je leiden en volg de bijzondere sporen van kunstenaars, sportievelingen, enthousiastelingen, verenigingen, diensten en organisaties.

Een greep uit het aanbod: exposities in Le Paige, de Moktamee, het Fundatiehuis, de ArtPalatos, de pop-up galerij Zomerspoor in de Zandstraat…en in tal van voetschrapers; theater, dans en concerten in de voormalige muziekacademie, het Begijnhof, het Netepark, op de vijver van Diependaal en het buitenplein van ’t Schaliken; film in de Moktamee en aan de Toeristentoren; wandel, zoek- en muzikale fietstochten; circus op woensdag; een gevulde picknickmand op dinsdagen 8 en 15 augustus en  torenwoorden en een Gedichtenspoor.

En verder: Camping Moktamee, de Molekens Kermis, de autoloze sportzondag en de zondagse Zomer Loop, diverse workshops en lezingen, het Farm festival in Noorderwijk,  een babbeltje bij Chee, een bezoekje aan de Verwonder Shelter, een marktje in Morkhoven en Herentals en de laatste 24 uur van Zomerspoor, in en rond het hart van Herentals.

Er wordt afgesloten met 24-uurmarathon, waarbij op elk uur een andere activiteit wordt bezocht in het centrum van Herentals. Info: www.zomerspoor.be.

 

Foto’s Adrie DE KOK

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten