• 19/07/2024

Zomerprogrammatie van Het Witte Paard is ambitieus en opnieuw ‘zeer Antwerps’

BLANKENBERGE – De zomerproductie bij het Witte Paard Blankenberge was stilaan een traditie geworden.

Toch zit er nog groei in. Dit zegt ook Marc Coucke, die mee achter het project WP Hotels & Events staat.

De groep is nu een grote speler op de markt met acht hotels, twee restaurants en twee eventzalen.

Men kijkt nog niet al te ver in de toekomst. De plannen daarvoor zullen afhangen van het  publiek en het aantal mensen die naar Blankenberge trekken voor zee en entertainment.

Men kijkt dus op korte termijn. Vandaag werd Hotel Riant Séjour, één van de WP- verwezenlijkingen, het nieuwe ambitieuze zomerprogramma voorgesteld. Producent en vierdee generatie van het Witte Paard, Ben van den Keybus, is dan ook een gelukkig man.

Er is voor voor ieder wat wils want er zijn nu drie zomershows in plaats van één. De traditionele avondshow ‘It’s my Life’ staat geprogrammeerd elke donderdag, vrijdag en zaterdag vanaf 18 uur en dit vanaf 20 juli tot zaterdag 16 september.

Het wordt een feelgood revue met talrijke artiesten zoals Sandrine, Maarten Cox, de acrobaten van de Pellegrini Brothers en een Antwerpse enclave met de Lintse Ianthe Tavernier en onze meester komiek Jan Van Dyke.

Men gaat echter ook voor twee middagshows. Vaste waarde Jacky Lafon komt met ‘De Tijd van Toen’ en heeft in haar kielzog Lissa Lewis, Jan Wuytens, David Vandyck en nog een Antwerpenaar, Patrick Onzia. Je kan gaan kijken iedere zondag, maandag en dinsdag vanaf 11.30 uur  van zondag 6 augustus tot zondag 30 september.

Antwerpenaren Onzia en Van Dyke nemen de andere middagshow op sleep samen met Célien Hermans uit Turnhout, Wendy Van Wanten, Franky Boy en Goele De Raedt.

‘Humor en nog eens humor’, dixit Jan. Van Dyke & Friends speelt ook vanaf 11.30 uur maar op donderdag, vrijdag en zaterdag vanaf 20 juli tot zaterdag 9 september.

Eventzaal twee ’t Colisée opent vanaf 20 juli ook haar deuren  met een afterparty en in het najaar wil men met een Wintershow naar buiten komen waar later namen aan toegevoegd worden.

Ook bedrijven vinden meer en meer hun weg naar het Witte Paard. Nog een reden om ook de kalmere periodes na de zomer vol te maken.

Alle verdere info op www.witte-paard.be

Gust CHARRIN

Op de foto vlnr. Lissa Lewis, David Vandyck, Jan Wuytens, Jacky Lafon en Patrick Onzia.

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten