• 24/06/2024

Zie ze zondag vliegen op Linkeroever

LINKEROEVER – Op zondag 2 juni strijkt de Vliegerhappening weer neer op Linkeroever. Spektakel verzekerd met acrobaten en ​ vliegerstunts. Wie waagt zich aan de vlieginitiaties met Ell Circo D’ell Fuego? Veilig op de grond kan iedereen meebouwen aan een speeltuig van 80 meter lang en genieten van de verenigingenmarkt en het terras.

Tijdens een gloednieuw vliegspektakel maken de Fantastic Flying Fuegos de dansvloer én het luchtruim onveilig, met sensationele flightbattles en vliegende discoballen. Nadien nodigen ze ook het publiek uit in hun fantastisch vliegend universum. Tijdens vlieginitiaties kunnen kinderen (vanaf 1m30), jongeren en volwassenen zich aan een luchtdoop op de vliegende trapeze wagen.

Met alleen maar een klimgordel bevestigd aan een touw trotseert een danseres de zwaartekracht. De wereld wordt letterlijk op zijn kant gezet in Sky Lines met Sylvia Idelberger. De show speelt 3 keer.

De Vliegerhappening op Linkeroever belooft weer een mooi spektakel te worden. Dit gratis evenement is intussen een vaste waarde voor klein en groot, van Linkeroever en ver daarbuiten. De lokale verenigingenmarkt versterkt ook de lokale verankering. Ik kijk weer uit naar de acrobatische toeren, maar ook naar een fijn moment waar heel wat (buurt)bewoners samenkomen”, zegt Femke Meeusen, districtsschepen voor cultuur.

Bezoekers kunnen zelf een vlieger bouwen en leren vliegeren met Bert Maetens. Samen met kinderen en (klein)kinderen meebouwen aan een gigantische speeltuin of een reuzelange Mexicaanse slinger maken met stukjes stof uit de kleurrijke hoepelrok van een rondrijdende dame? Ook dat kan!

Tijdens de Vliegerhappening geven de plaatselijke verenigingen informatie over hun activiteiten tijdens een gezellige verenigingenmarkt. Zij bieden een hapje en een drankje aan terwijl de vliegeraars voor spektakel zorgen.

Zondag 2 juni 2024
Terrein Middenvijver, Blancefloerlaan, Linkeroever
Verenigingenmarkt 13 tot 18 uur
Animatie doorlopend van 13 tot 18 uur
gratis
www.stadsmagazijn.be/vliegerhappening

Foto’s stad Antwerpen

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten