• 27/05/2024

Zaterdag 20 april opendeurdag campus PIVA

ANTWERPEN – PIVA en CVO Vitant organiseren op zaterdag 20 april samen een opendeurdag en iedereen is welkom tussen 11 en 17 uur. Die vindt plaats op de campus van PIVA. De bezoekers maken er kennis met de opleidingen voor leerlingen secundair onderwijs en voor volwassenen. Je bewondert er de splinternieuwe keukens in de afdeling hotel waar de tweedejaars strijden voor de titel ‘Young Master Chef hotel’. Je kan ook de zopas gerenoveerde theorieblok voor de opleiding toerisme bezoeken. Of de leerlingen zelf aan het werk zien tijdens de workshops bakkerij, slagerij, hotel en toerisme.

Dim sims maken, koekjes bakken, chocolade-en rozijnenbollen maken: tijdens de opendeurdag kunnen 160 volwassenen praktische workshops volgen en meteen proeven van de opleidingen. Deze workshops zijn gratis, maar je moet wel vooraf inschrijven. Doorlopend kunnen ouders mét hun kinderen ook pannenkoeken bakken want samen koken is leuk!

De infostand van CVO Vitant is doorlopend geopend van 11 tot 17u. Je maakt kennis met de opleidingen en de enthousiaste lesgevers. We bekijken ook of jij in aanmerking komt voor kortingen of premies. Onze sommeliers, bakkers en koks trakteren iedereen op proevertjes.

Op de infostand diploma kom je te weten hoe je in het volwassenenonderwijs je diploma secundair onderwijs kan behalen. Onze medewerkers geven iedereen advies op maat.

Tijdens de opendeurdag kan je volgende infosessies volgen:
Eénjarig traject horeca – hotelbedrijf: 11.30u en 15.30u
Diploma secundair onderwijs in volwassenenonderwijs: 12u en 14.30u
Gids en reisleider: 13.30u en 16u
Olo-Rotonde vzw: 13u

Website:
PIVA secundair: www.piva.be, programma opendeurdag
CVO Vitant: www.cvovitant.be, programma opendeurdag

Foto’s provincie Antwerpen

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten