• 13/06/2024

Zangfestijn in Duffel met Vlaanderen Zingt

DUFFEL – Het lokaal bestuur en de cultuurraad halen Vlaanderen Zingt naar Duffel. Het grote meezingfeest vindt plaats op zaterdag 6 juli, ter gelegenheid van het Feest van de Vlaamse Gemeenschap.

“Vlaanderen Zingt is een groot zangfeest voor jong en oud. Tijdens deze ‘meezingavond’ staat het publiek centraal, want iedereen kan naar hartenlust meezingen met populaire liedjes die tot het collectief geheugen behoren. Allemaal hits die herinneringen oproepen, waarbij je uit de bol kan gaan en die je heel gemakkelijk zelf meezingt”, vertelt burgemeester Sofie Joosen.

Het evenement start om 20 u. en bestaat uit twee delen. In het eerste deel warmt een ambianceband gedurende een klein uurtje het publiek op. Na de pauze start deel twee, namelijk de grote zanghappening met sfeermakers uit plaatselijke verenigingen. Alle aanwezigen op het plein aan de kapel (Bruul) krijgen ter plaatse een zangkrantje met de liedjesteksten. In de loop van juni worden de zangkrantjes alvast verspreid bij enkele lokale handelaars.

Vlaanderen Zingt is volledig gratis en vindt plaats op het plein aan de kapel (Bruul).

Meer info: www.duffel.be/vlaanderenzingt.

Foto gemeente Duffel

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten