• 24/06/2024

Wissel vanavond in N-VA-fractie tijdens districtsraad Deurne

DEURNE – Deze maand heeft Jeff Braam afscheid genomen van de politiek. Hij nam ontslag als districtsraadslid en bestuurslid van N-VA Deurne.

Voorzitter Mascha Van Huffelen: ‘We gaan Jeff uiteraard missen. Hij stond mee aan de wieg van N-VA Deurne.’

Peter Wouters, schepen voor sport: ‘Door de jaren heen is gebleken dat Jeff maar ook zijn vrouw Irène een rots in de branding waren voor onze afdeling. Altijd konden we op hem hen rekenen. Er was geen activiteit waar Jeff en Irène niet aanwezig op waren om een handje te helpen en mensen te overtuigen van onze partijvisie.’

Tijdens de districtsraad van donderdag 20 oktober legde Ellen Seresia (56) haar eed af als districtsraadslid.

‘Ik heb er zin in. In 2018 heb ik me voor de eerste keer kandidaat gesteld voor de districtsraad. Nu kan ik mijn engagement voor Deurne vertalen als districtsraadslid.’

Ellen is elf gepensioneerd en werkte voorheen 23 jaar als verpleegkundige op de dienst oncologie, cardiologie en radiologie.  Omwille van gezondheidsredenen moest zij noodgedwongen haar job als verpleegkundige stop zetten.

‘Dat kwam voor mij zeer hard aan. Ik ben dan ook tevreden dat ik via deze weg toch nog mijn steentje aan de maatschappij kan bijdragen. Ik wil mij vooral inzetten voor een sociaal, veilig en leefbaar Deurne.’

Ze is al vier jaar wijkverantwoordelijke in Deurne-Zuid voor de wijken Drakenhof en Langbaanvelden. (EM / Foto Alain Hoeckx)

 

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten