• 27/05/2024

Wintersfeer keert eind deze week terug naar Boom

BOOM – Na het succes van vorig jaar kun je vier dagen lang – van donderdag 14 tot en met zondag 17 december – op de kerstmarkt op de Heldenplaats en Kaai in Boom shoppen, eindejaarscadeaus kopen bij de handelszaken in het centrum en genieten van de mooiste winteracts en installaties waaraan je je kan warmen.

Het programma van Boom Wintersfeer belooft weer voor elk wat wils met heel wat animatie, sfeer en muziek.

Zo kun je op donderdag alvast stilaan aan het weekend denken met een afterworkparty. Speciale aandacht ook voor de vuurshow en de concerten van de  lokale Boomse harmonieën.

Zaterdag is er de combinatie van Wintersfeer op de Heldenplaats met de Wintermarkt in het centrum, ‘s avonds zet de feestband Fons en Die Van Ons de boel op stelten. Zondag sluit men af met een DJ-sessie.

Vergeet tot slot niet om een ritje op de nostalgische rups te maken: kussen mag. Of beter nog: kussen moet.

Het handelscentrum is alvast in feeststemming. Duik in de betoverende wintersfeer van de winkels en ontdek een wereld vol warmte en geschenkideeën. Laat je inspireren door de feestelijk versierde etalages.

Om je winkelervaring nog aangenamer te maken, nodigt het gemeentebestuur je uit om deel te nemen aan speciale feestweekenden (feestmaand).

Op deze dagen kun je in alle rust genieten van de sfeervolle ambiance en je laten betoveren door de warme gloed van de feestverlichting.

Op de extra koopzondagen op 10, 17 en 24 december nodigt men je uit om in alle rust te winkelen, omringd door warme feestverlichting.

Er is muziek en animatie. Maak van je eindejaarsinkopen een ervaring vol muziek en animatie.

Nog tot maandag 8 januari 2024 kan je ook prijzen winnen in Boom. Voor elke aankoop van minstens tien euro krijg je bij de deelnemende Boomse handelaars een deelnameformulier. Als je dit invult, maak je kans op één van de BeleefBoomBons.

Deze keer maak je kans op bons die je bij de Boomse handelaars kan spenderen. Men geeft in het totaal voor 2 500 euro aan bons weg.

De kerstmarkt, met 32 chalets, staat op de Heldenplaats en Kaai. Een nostalgische draaimolen vind je op de Heldenplaats en een nostalgische rups aan Kaai.

De kerstmarkt is geopend op donderdag en vrijdag van 16 tot 22 uur, op zaterdag van 14 tot 22 uur en op zondag van 14 tot 20 uur.

Er zullen op 17 december geen verklede lopers te zien zijn in de straten van Boom. Door de beperkte interesse, heeft het Lokaal Bestuur Boom beslist om dit evenement te annuleren.

De personen die al ingeschreven waren, zullen persoonlijk verwittigd worden en krijgen hun inschrijvingsgeld terug.

Het volledige programma vind je hier  (EM / Foto Gemeente Boom)

 

 

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten