• 27/05/2024

Winterbar Moose in Heist-op-den-Berg opnieuw place to be tijdens eindejaarperiode

HEIST-OP-DEN-BERG  – Pop-up winterbar Moose geeft voor het achtste jaar de winter kleur in Heist-op-den-Berg kleur. Initiatiefnemer is opnieuw burgemeester Jan Moons (N-VA).

Moons: ‘Met succes hebben we altijd de focus gelegd op beleving en sfeer. Ook met de totaal nieuwe chalet hopen we dit te bereiken. Zowel door jong als oud, overdag als ’s avonds werd de sfeer en ambiance de afgelopen jaren gesmaakt. We kijken dan ook terug uit naar de avonden met een volle dansvloer, maar zeker ook naar de gezellig drukke namiddagen met een aangename sfeer. Het klassieke concept zoals elk jaar, met toch een paar flinke wijzigingen. Zoals mensen misschien al opgevallen is, staat er dit jaar een totaal nieuwe chalet. Het was een uitdaging om ook weer dezelfde gezelligheid te bereiken. Maar we maken ons sterk dat we daar meer dan ooit in zijn geslaagd. De live-muziek verhuist van  maandag- naar zondagavond. We leggen de klemtoon ook weer op de vertrouwde gezelligheid en willen samen een aangename eindejaarsfeer neerzetten.’

‘Je hoeft geen 900 kilometer te rijden om het gevoel te krijgen in een houten chalet te zitten aan de voet van de berg in één of ander skigebied. Wie weet krijgen we dit jaar een afdaling met echte sneeuw. Tot en met zondag 7 januari kan iedereen terecht in een fantastische wintersetting, waar het sowieso gezellig vertoeven wordt en je meteen wegdroomt naar een gezellig skioord. MOOSE haalt de sfeer van de winter en de bergen naar de leukste winterbar van de regio. Voor ieder wat wils is het motto, ‘Cocoonen met vrienden, familie of zakenpartners, in een uniek kader.’

’s Middags kan je genieten van een verse soep of panini. – Even opwarmen na een middagje shoppen of een fikse wandeling? Dat kan binnen op een schapenvacht of buiten onder de terrasverwarmers met één van onze jenevers. Na de middag geniet je van lekker gebak en een kopje koffie. Maar natuurlijk ook een glühwein, choco rum of glühgin. Je kan een aperitiefmoment creëren met één van de drie tapasbordje om in de sfeer te komen, genieten van een avondje ongedwongen wintersfeer met authentieke gezelligheid of ten gepaste tijden je wintermoves maken op de tonen van de muziek van een hippe DJ of live-muziek.’

Wekelijks zijn er een aantal vaste activiteiten: Thank God it’s Thursday (resident DJ Peter brengt je in de sfeer van het weekend), Apéro Friday (met regionale, maar ook gerenommeerde DJ’s), Saturday Moose Fever (elke zaterdag is iedereen welkom om zijn moves boven te halen op de beats van de beste all-round DJ’s. Locale DJ’s zoals Milano, Henky, Robbe Hood, Bassarts, Allegro, Sam en Onderkoffer, met als klap op de vuurpijl good old Bart Smolders en Liberty. Maar ook bekende namen als Nightlife DJ’s, DJ F.R.A.N.K., Double U en DJ Mr E zullen bij Moose achter de draaitafels staan) en Vintage Sunday (elke zondagavond kan je vanaf 20 uur bij Moose terecht voor een gratis huiskamerconcert.
Live muziek met telkens een andere invalshoek. Jazz, pop, soul,… Ook weer een mix van lokaal talent en enkele bekende namen).

Deze artiesten komen optreden: 26 november TMRV, 3 december Gunther Neefs, 10 december Shitty Shoes, 17 december Barbara Dex, 27 december Maxine Michiels, 3 januari  Daria en 7 januari Ronny Lee. Daarenboven zijn er nog een aantal andere (gratis) events zoals: 15 december Heist Loopt op vrijdag , 16 december Warm (organisatie van Rotary) en I love the 90’s – Retro Edition Met Bart Smolders en DJ Liberty, 26 december Crazy  Kroegentocht. Die dag gaat men met alle café’s van het kruispunt terug in de tijd. DJ’s van de Heistse discotheken uit de jaren ‘80 en ‘90 spelen dan ten voordele van het project Clean Water in Cambodja. (Madmonkey), 31 december New Years Eve Party en 7 januari Closing Party met Ronny Lee.

Openingsuren: donderdag en vrijdag vanaf 11 uur, zaterdag en zondag vanaf 12 uur. Tijdens de vakantie alle dagen open met uitzondering van Kerstdag en 1 januari. (EM / Foto FB)

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten