• 18/07/2024

Winter Wonder Wereld officieel geopend in Schoten

SCHOTEN – Vanmiddag werd het officiële startschot gegeven voor Winter Wonder Wereld in Schoten. Burgemeester Maarten De Veuster (N-VA) kwam de lichtjes aansteken in het Gemeentepark.


Tot en met zondag 8 januari kunnen bezoekers tijdens een feeërieke lichtwandeling Schotense winkels op een virtuele manier aantreffen in het gemeentelijke park.


De Veuster: ‘Met dit nieuw initiatief willen we graag bezoekers laten genieten van ons Schoten. Niet alleen is het park, het kasteel en de valkentoren prachtig uitgelicht, je kan ook fantastische sculpturen van Schotense kunstenaars terugvinden.’

Het park en het kasteel worden van 18 tot 22 uur op een feeërieke, ecologische en sfeervolle wijze uitgelicht. Tijdens een uitgestippeld parcours aan de hand van QR-codes kan je deelnemen aan een interactieve quiz.

De vragen hebben allemaal betrekking op de deelnemende handelszaken. De winnaars van de hoofdprijzen worden op zondag 8 januari bekend gemaakt.

De hoofdprijzen zijn een exclusieve Land Rover Experience, een weekend met een Cabrio en een accessoirebon ter waarde van 500 euro, allemaal geschonken door JLR Metropool en een juweel in achttien karaat goud ter waarde van 659 euro geschonken door Juweliers Schenkels. En verder een luxedons van Goedemorgen en nog andere prijzen geschonken door de deelnemende handelaars.

Ter hoogte van de Valkentoren is een warme drank- en eetgelegenheid voorzien.

Op kerst- en oudejaarsavond is Winter Wonder Wereld gesloten.

Foto’s Ronny MULLENS

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten