• 12/07/2024

Willy Sommers voor senioren in Aartselaar, discgolf voor allen in Duffel

AARTSELAAR – Midden september gaf Willy Sommers de aftrap van zijn theatertour ‘De Soundtrack van mijn leven.’

Maandagnamiddag 24 oktober om 14.15 uur strijkt hij met deze nieuwe voorstelling neer in Aartselaar, meer bepaald in CC Aambeeld aan de della Faillelaan. Hij brengt tijdens deze matinee zijn grootste hits en minder gekende nummers afgewisseld met persoonlijke verhalen uit meer dan 50 jaar carrière.

Na de trilogie van ‘Het Erfgoed van Willy Sommers’ en daarna het nostalgische ‘Sommers of 69’ keert Willy Sommers terug naar de theaters. Een halve eeuw geleden, maakte ‘Zeven anjers, zeven rozen’ een idool van Willy De Gieter. Met het podium als thuisbasis bouwde hij een mooie carrière uit. Nu blikt hij terug op alle memorabele momenten uit zijn leven en vertelt hij vele verhalen voor het eerst.

Van zijn eerste gitaar en zijn eerste grote hit tot het succes van Pukkelpop en zijn deelname aan Liefde voor Muziek. Maar ook zijn plotse sterrenstatus en de impact daarvan op zijn privéleven komen aan bod. Van zijn eerste hits als ‘Ergens is er iemand’ over ‘Wij horen samen’, ‘Ik voel me goed vandaag’ tot de echte meezingers als ‘Als een leeuw in een kooi’: ze passeren allemaal de revue.

Begin maart 2021 bezorgde Willy Sommers de bewoners van de Aartselaarse woonzorgcentra (WZC Zonnetij, WZC Zonnewende en de serviceflats van het Sociaal Huis) een heerlijke muzikale namiddag.

Via een uniek livestream project werd het optreden ‘Sommers of 69’ tot bij de senioren gebracht. Tijdens dit optreden bracht Willy Sommers alle toeschouwers terug naar ‘The Summer of love’. Hij deed 1969 herleven met hits als ‘Sugar, Sugar’ en ‘Those Were The Days’. Dit online concert was een idee van Cultuurconnect. De cultuurdienst en rusthuizen tekenden hier graag op in.

Wie komt kijken, kan tijdens de pauze genieten van een gratis kopje koffie of thee en een stukje cake (in de ticketprijs van twintig euro inbegrepen).

Als je er zeker bij wil zijn, reserveer dan op voorhand je plekje. Tickets kan je bestellen via de cultuurdienst (https://ccaartselaar.recreatex.be/), 03 877 28 75 of cultuur@aartselaar.be) of aan de balie van het CC.

Tot eind januari 2023 kan je opnieuw komen discgolfen op het gemeentelijke sportcentrum aan de Rooienberg in Duffel. Het parcours is dagelijks toegankelijk.

Discgolf is een combinatie van frisbee en golf. Het is de bedoeling om je frisbee in zo weinig mogelijk worpen in een ijzeren mand te doen belanden. Heb je geen eigen frisbee? Dan kan je bij de zaalwachter van sporthal Rooienberg een frisbee lenen. Burgemeester Sofie Joosen (N-VA): ‘We nodigen alle Duffelaars uit om deze niet-alledaagse sport te komen ontdekken. Het spelprincipe is heel eenvoudig en vergelijkbaar met minigolf. Iets voor jong en oud dus.’ (EM / Foto Gemeente Aartselaar)

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten