• 18/07/2024

Wie looptruitjes van KLEIR. koopt steunt meteen de Jan Vertonghen Foundation

ANTWERPEN –  Op zondag 23 april staat Antwerp 10 Miles gepland. Na een eerste succesvolle reeks looptruitjes vorig jaar, besloten KLEIR. en VeeloHeero de handen weer in elkaar te slaan. Samen met de Jan Vertonghen Foundation ontwikkelden ze een loopshirt die je ‘niet muug’ wordt.

Alexander, designer bij VeeloHeero uit Willebroek, liet zijn creativiteit volledig gaan en ontwikkelde een shirt.

Daarbij wordt de liefde voor de architectuur van Antwerpen gecombineerd met het Antwerps dialect.

Aan de voorzijde van de shirt werden de favoriete quotes van KLEIR. uit Antwerpen, gecombineerd met de skyline van de stad.

Op de achterzijde staat de quote ‘KZENNOGNIMUUG’ te pronken, een gevoel dat veel lopers kennen als ze hun runners’ high bereiken.

Zoals steeds bij VeeloHeero, wordt tien procent van de verkoop geschonken aan een goed doel. Na een samenwerking voor wieleroutfits begin dit jaar, kozen KLEIR. en Veeloheero om opnieuw samen te werken met de Jan Vertonghen Foundation.

Laetitia Mbenza, directeur van de Jan Vertonghen Foundation: ‘De Foundation wil zoveel mogelijk kinderen aanzetten tot spelen, bewegen en creatief zijn door bijvoorbeeld ziekenhuizen te steunen om extra infrastructuur te bouwen om zieke kinderen te laten revalideren en door playgrounds te financieren zodat ieder kind kan sporten.’

‘De Jan Vertonghen Foundation wil ook bereiken dat in elk ziekenhuis in België kinderen worden aangemoedigd om steeds het beste uit zichzelf te halen en zich aanvaard en verbonden te voelen met de maatschappij. Zij zijn zoveel meer dan hun ziekte.’

‘Daarnaast organiseert de Foundation jaarlijks leuke activiteiten voor zieke, mindervalide en behoeftige kinderen.’

‘Wanneer kinderen de kans krijgen om zich af en toe gewoon weer kind te voelen en plezier te maken, ongeacht hun fysieke of mentale beperkingen, komt dat hun welzijn ten goede.’

Mathias Vertessen van KLEIR. en Jan Vernaillen van VeeloHeero: ‘De visie en waarden van de Jan Vertonghen Foundation sluiten perfect aan bij waar we bij KLEIR. en VeeloHeero voor staan: uniek, warm en met het hart op de juiste plaats. Hier zetten we graag mee onze schouders onder.’

Bij KlEIR. vind je outfits met opschriften in het Antwaarps zoals ‘juffra toertjes’, Paljas’, ‘Sjarel’, ‘Apsjaar’ of ‘Masjoefel’ en nog vele andere.

Ze werkten al samen met Antwerps Says, CPeX, Discobaar a Moeder, Jorssen, Port of Antwerp-Bruges, Stadsbrouwerij De Koninck, Succes Koffie en Tourist Le MC.

De loopshirts zijn beschikbaar in donkerblauw, lichtblauw en wit en dit zowel voor mannen als vrouwen. Je betaalt 34,99 euro.

Je kan de unieke loopoutfit bestellen en op die manier de Jan Vertonghen Foundation steunen via www.kleirantwerp.be.

Je kan de Foundation ook rechtstreeks sponsoren via https://janvertonghenfoundation.com/steun-ons/

Edwin MARIËN

 

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten