• 14/07/2024

Weerbaarheidstrainingen in Balen, Dessel, Retie en Mol – verkeersinfo Mol

MOL – Is jouw kind tussen zes en achttien jaar en wil hij of zij sterk(er) in het leven staan? Schrijf het dan in voor (één van) de gratis trainingen in de komende vakantieperioden. Huis van het Kind Baldemore pakt dit schooljaar uit met een uitgebreid aanbod trainingen in alle Baldemore-gemeenten. Een training bestaat uit een twintigtal uren vorming, verspreid over verschillende sessies. De volledige info vind je in de flyer die in scholen werd bezorgd: https://www.gemeentemol.be/file_uploads/552697.pdf.Interesse? Schrijf je dan zeker in via www.gemeentemol.be/inschrijven-weerbaarheidstrainingen-huisvanhetkind. Dit kan tot twee weken voor de start van de training.

Voel je je soms niet sterk genoeg om voor jezelf op te komen? Heb je last van groepsdruk? En wil je dit graag veranderen? Weerbaarheidstrainingen bieden de ideale oplossing. Jongeren zijn welkom op één of meerdere van deze trainingen:

*Herfstvakantie 2021: +12-jarigen, van woensdag 3 tot vrijdag 5 november, van 10 tot 15 uur in JK2470, Geenend 9, Retie. Georganiseerd door Groep INTRO.

*Krokusvakantie 2022: -12-jarigen, intakemoment op woensdag 23 februari, van maandag 28 februari tot en met vrijdag 4 maart, van 9 uur tot 12.30 u. in Biesakker, Sint-Andreasstraat 2, Balen. Georganiseerd door Arktos.

*Paasvakantie 2022: +12-jarigen, van maandag 4 tot en met woensdag 6 april, van 10 tot 15 uur in Biesakker, Sint-Andreasstraat 2, Balen. Georganiseerd door Groep INTRO.

*Paasvakantie 2022: -12-jarigen, van maandag 4 tot en met woensdag 6 april, van 10 tot 15 uur in Tabloo, Gravenstraat 73, Dessel. Georganiseerd door Groep INTRO.

*Zomervakantie 2022: +12-jarigen, intakemoment op woensdag 17 augustus, van 13 tot 16 uur, van maandag 22 tot en met woensdag 24 augustus, van 10 tot 16 uur. Terugkommoment op woensdag 28 september van 13 tot 16 uur in Jeugdhuis Tydeeh, Rivierstraat 8, Mol. Georganiseerd door Arktos.

Om een correct beeld te krijgen van het aantal deelnemers vragen de organisatoren om vooraf in te schrijven. Dit kan tot twee weken vooraf, via www.gemeentemol.be/inschrijven-weerbaarheidstrainingen-huisvanhetkind. Na je inschrijving ontvang je alle nodige informatie. Meer info: huisvanhetkind@gemeentemol.be.

Ter hoogte van Martelarenstraat 15 in Mol wordt een gedeelte van de rijbaan afgesloten op woensdag 13 oktober. Die dag voert een aannemer daar werken uit en er wordt beurtelings verkeer ingevoerd. Hierdoor kan er hinder ontstaan. Om de veiligheid te garanderen, is er op die dag ook geen verkeer toegelaten komende vanuit de Vennestraat. Het verkeer moet omrijden via het verbindingsstraatje naar de Gasstraat, Asstraat, Jakob Smitslaan en van daaruit naar de Martelarenstraat. De aangekondigde herstellings- en asfalteringswerken in de Beeldekenslaan, Peter Benoitstraat en Pater Van Henxthovenstraat worden met één maand uitgesteld. De afgesproken timing is door onvoorziene omstandigheden op een andere werf buiten de gemeente Mol niet langer haalbaar voor de aangestelde aannemer. De werken starten na het uitstel in de eerste helft van november. (EM / Foto Gemeente Mol)

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten