• 19/05/2024

Wandel nog tot zondag 7 januari door het feestelijk verlicht Morkhoven

HERENTALS – Nog tot zondag 7 januari wordt Morkhoven dagelijks, van 18 tot 22 uur, feestelijk verlicht voor een sfeervolle wandeling van vijf kilometer door het dorp.

Onderweg toont de Noorderwijkse kunstenaar Peter Snijder een aantal lichtcreaties. De wandeling gaat onder meer door de Sint-Niklaaskerk (behalve tijdens eucharistievieringen op zaterdag 23, zondag 24 en zaterdag 30 december en zaterdag 6 januari).

In basisschool De Wegwijzer zorgen lokale verenigingen voor een tussenstop met een drankje. Deze winterbar is gesloten op 24, 25 en 31 december en op 1, 4 en 6 januari.

De saffraanboerderij (Leefdaalstraat 14) biedt recepten op basis van eigen saffraan, behalve morgen zaterdag 23 december.

Het parcours en info vind je hier

De wandeling heeft geen specifiek begin- of eindpunt, je kan vertrekken waar gewenst. De wandeling is geschikt voor kinderwagens.

Vanavond staken Stefan Verraedt (N-VA), schepen voor toerisme, en waarnemend burgemeester Jan Michielsen (CD&V) de verlichting officieel aan op het Dorpsplein. In de basisschool zorgde Locorotondo voor extra vuurspektakel. (EM / Foto’s FB)

 

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten