• 14/06/2024

Vzw Keizer Karel Olen brengt gevarieerd muzikaal (en komisch) programma

OLEN – Vanaf aanstaande zaterdag tot en met zondag 13 november staat er een spiegeltent op het dorpsplein van Olen Centrum. In de aanloop naar Olen-Jaarmarkt kan je in dit nostalgisch danspaleis weer terecht voor een gevarieerd programma van Olen Wintert. Het ziet er als volgt uit:

Zaterdag 5 november 20 uur Spiegelrock met drie coverbands uit de regio. De aftrap wordt gegeven door ‘The Cover-Up’, een jonge Kempense coverband, die een mengeling van rock ‘n’ roll, rock en blues brengen. Nadien speelt ‘Cover Force’. Onder het commando van twee stemmen bieden zij een arsenaal aan van rock, pop, dance, tijdloze klassiekers en disco-hits. De avond wordt afgesloten door ‘Bed and Breakfast’, een band die een thuismatch speelt. Deze akoestische muziekgroep met muzikanten uit Herentals en Olen speelt zowel Engelstalige als Nederlandstalige nummers. Voor en na de optredens zorgt DJ Harley voor de nodige ambiance. Tickets kosten tien euro in voorverkoop en twaalf euro aan de kassa. Bestellen via https://be.ticketgang.eu/orgFrameSaleNew.php?org=2480&event=121023#

Zondag 6 november 13.30 uur country & linedance: deze gratis dansinitiatie staat open voor zowel de geoefende linedancer als startende dansers, voor elke leeftijd, met of zonder partner, man of vrouw. Maak kennis met shuffles, slides en swivels.

Maandag 7 november 13.30 uur seniorendansfeest: tijdens dit gratis dansfeest boordevol nostalgie geniet je van muziek van vroeger en nu. Uitrusten doe je in het gezelschap van een stuk taart en een kop koffie.

Woensdag 9 november 20 uur Comedy Night: de avond begint met Amelie Albrecht (zie foto). Zij kreeg haar hele leven te horen dat ze nergens zou komen met haar grote mond en neiging om alles in het belachelijke te trekken. Een eigenschap die haar vroeger voortdurend in de problemen bracht, maar haar in 2018 wel de overwinning van Humo’s Comedy Cup opleverde. Sindsdien verdient ze geld door zichzelf te zijn: charmant onverschillig. Amelies comedy wordt gekenmerkt door een stevige portie je m’en foutisme en zelfrelativering. Pure stand-up comedy van de energiezuinige soort.

Na het jonge veulen komt een ouder raspaard van de Vlaamse comedy: Henk Rijckaert. Hij maakt moppen op televisie en op het podium, hij mag zichzelf intussen rekenen tot de club van absolute smaakmakers in de Vlaamse comedyscène. Maar hij kan zoveel meer, noem hem gerust een allrounder. De avond wordt aan elkaar gepraat door MC Tom Cools. Tom is van Oevel. Tickets kosten in voorverkoop vijftien euro, aan de kassa zeventien euro. Reserveren: https://be.ticketgang.eu/orgFrameSaleNew.php?org=2480&event=121026#

Vrijdag 11 november 20 uur Fiesta Latina Indoor: DJ Baobab brengt salsa, merengue en andere Latijn-Amerikaanse muziek. Tickets kosten zes euro in voorverkoop en acht euro aan de kassa. Reserveren: https://be.ticketgang.eu/orgFrameSaleNew.php?org=2480&event=121029#

Zondag 13 november 10 uur dansfeest tijdens Olen Jaarmarkt. Een dj speelt tot 18 uur platen en er is een verrassings-act. (EM / Foto Gemeente Olen)

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten