• 19/07/2024

Vestiging van Kruidvat Balen, die vandaag opende, is 64ste in de provincie Antwerpen

BALEN – Vandaag opende Kruidvat haar nieuwste vestiging in Balen, de 64ste in de provincie Antwerpen.

Een mooi voorbeeld van hoe Kruidvat, dat eind 2023 maar liefst 299 winkels zal hebben in ons land, steeds verder groeit.

Het nieuwe filiaal in Balen telt vijf vaste medewerkers ondersteund door drie jobstudenten, onder leiding van filiaalmanager Heidi De Boel. 

Gelegen in Vaartstraat 160, biedt het filiaal 331 vierkante meter winkelruimte en 114 vierkante meter magazijn.

Deze nieuwe locatie is ingericht volgens het nieuwste Kruidvat-winkelconcept waarbij het winkelcomfort van de klanten centraal staat: brede gangen, heldere ledverlichting, en een moderne inrichting inclusief zelfscankassa.

De winkel focust met een uitgebreid baby-assortiment vooral op (grote) gezinnen. De gedeelde parking en fietsenstalling met bekende retailers vergemakkelijken de toegang en bieden klanten de kans om aankopen te combineren.

De Boel: ‘De nabijheid van de parking bij de winkel maakt het gemakkelijk voor klanten om met de auto te komen en te profiteren van onze weekacties door grotere hoeveelheden producten aan te kopen.’

Ik ben blij dat we eindelijk open kunnen gaan en kijk ernaar uit om samen met ons team de klanten uit Balen van dienst te zijn.

Anne Deschuytere, districtmanager bij Kruidvat: ‘Onze medewerkers, overwegend uit de regio rond Balen, brengen jarenlange expertise en een sterke lokale verbinding met onze klanten met zich mee. Hun anciënniteit zal de persoonlijke band met onze klanten zeker en vast ten goede komen.’

Kruidvat Balen is open van maandag tot en met zaterdag van 9 uur tot 18.30 uur. ​ Tijdens het openingsweekend en de twee daaropvolgende zondagen (17 en 24 december) is de winkel ook open van 9 tot 13 uur.

In de kerstperiode (18-31 december) is de winkel op weekdagen uitzonderlijk open tot 19 uur.

De klanten kunnen genieten van enkele openingsacties. Vandaag is er twintig procent korting op één product naar keuze en daarnaast een korting van 50 procent op één Kruidvat-artikel gedurende zeven dagen. Tot een week na de opening kunnen klanten gratis vijf foto’s laten uitprinten. (EM / Foto’s Kruidvat)

 

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten