• 19/07/2024

Vervroeg prikmoment in ELZ Baldemore, pasfoto’s maken in gemeentehuis Mol

MOL – Heb je als achttienplusser een uitnodiging met een voorgesteld prikmoment ontvangen voor de komende weken, maar wil je vroeger – bijvoorbeeld nog deze week – aan bod komen? Het is bijzonder eenvoudig om zelf online je afspraak te vervroegen. Ook als je het voorgestelde prikmoment al bevestigd hebt, kan je gemakkelijk vervroegen. Miste je vorige week je afspraak voor je extra prik? Je kan voor de komende dagen een nieuw prikmoment inboeken. Vaccinatiecentrum Baldemore levert alle mogelijke inspanningen om de campagne voor de extra prik zo snel mogelijk te laten verlopen.

Inmiddels ontving elke achttienplusser een voorstel voor een prikmoment. Je ontving hierover een e-mail of/en ontvangt nog een uitnodigingsbrief in je bus. In elk geval heb je steeds de mogelijkheid om je voorgestelde afspraak te vervroegen naar andere beschikbare data. De komende dagen vaccineert men iedere dag en heeft men we nog heel wat vrije tijdssloten. Wanneer vereist voorziet men zelfs nog bijkomende mogelijkheden. Je kan je afspraak eenvoudig vervroegen via de link in je e-mail of de QR-code op je brief. In een volgende stap zie je voor de komende dagen de beschikbare prikmomenten in het vaccinatiecentrum, waarna je een vroeger moment kan selecteren. Via deze link kan je ook aan de slag op basis van je persoonlijke vaccinatiecode: https://www.laatjevaccineren.be/opties-vaccinatie-uitnodiging. Lukt het niet online? Bel dan naar het callcenter van het vaccinatiecentrum op het 014 38 90 47.

Bevestigde je eerder al de voorgestelde afspraak van je uitnodiging? Ook dan kan je nog vervroegen. Hiervoor moet je eerst je bevestigde afspraak annuleren via de knop ‘annuleren’ die je terugvindt in je bevestigingsmail. Als volgende stap kan je onmiddellijk kiezen om een nieuwe afspraak te boeken via je persoonlijke vaccinatiecode. Vervolgens bekijk je de mogelijkheden van het vaccinatiecentrum voor een vroeger prikmoment.

Heb je om een of andere reden je afspraak voor een extra prik de afgelopen dagen gemist? Geen nood, je kan eenvoudig een nieuwe afspraak inboeken aan de hand van je persoonlijke vaccinatiecode, de QR-code op je uitnodigingsbrief of de linken in je uitnodigingsmail. Op deze link kan je met je persoonlijke vaccinatiecode terecht: https://covidvaccin.doclr.be/

Moet je in Mol bij de bevolkingsdienst zijn voor de vernieuwing van een identiteitsdocument of rijbewijs en heb je hiervoor nieuwe pasfoto’s nodig? Dan kan je voortaan terecht in de nieuwe fotocabine aan de ingang van de bevolkingsdienst. Je betaalt acht euro voor een set van zes pasfoto’s. Dit bedrag wordt aan de cabine zelf afgerekend met cash of betaalkaart. De fotocabine kan enkel gebruikt worden voor officiële pasfoto’s, niet voor een romantisch of leuk kiekje. De fotocabine toont je stap voor stap wat je moet doen om tot een geslaagde pasfoto te komen. Lukt het niet? Dan steekt een medewerker van de bevolkingsdienst graag een handje toe. De fotocabine is ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Heb je pasfoto’s nodig van je baby? Ook hiervoor kan je binnenkort terecht bij de bevolkingsdienst. Een medewerker assisteert je met een mobiel fototoestel. Het is niet verplicht om je nieuwe pasfoto’s in de fotocabine te maken. Je mag nog steeds langsgaan bij een professionele fotograaf, op voorwaarde dat deze pasfoto’s voldoen aan de ICAO-normen. (EM / Foto Gemeente Mol)

 

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten