• 27/05/2024

Vele nieuwe geboortes in tivolipark Mechelen

MECHELEN – De lente is volop bezig in Tivolipark en dat betekent niet alleen bloesem, groen en zon, maar ook heel wat nieuwe geboortes van de dieren. Een ideaal moment om met vrienden en familie deze lentelucht en sfeer op te snuiven in het mooie park. We hebben een ware babyboom meegemaakt tijdens de paasvakantie, met vele nieuwe lammetjes en dwerggeitjes. 

Een aantal dieren moeten nog werpen, maar dat zal niet lang meer duren. De meeste lammetjes werden vorige week al geboren. De jongste twee dwerggeitjes zagen gisteren (10 april) rond 17u30 het levenslicht een magisch moment! Kom dus zeker één van de volgende dagen en weken naar de kinderboerderij en het park. Het is heel schattig om dit jong geweld te zien en een ideaal moment om iets bij te leren over de bloemetjes en de bijtjes! 

Naast de vele nieuwe dieren die de stad mag verwelkomen, is er ook de geboorte van een nieuwe houtsculptuur in het park. Vlak naast de kinderboerderij kunnen de bezoekers sinds gisteren kennismaken met een prachtige vos en vlinder. Deze zijn vakkundig uitgesneden door de Mechelse houtkunstenaar Leo Beterams, die nog meer houtsculpturen heeft gerealiseerd in het park. Met deze sculpturen geven we in ons park op gepaste wijze gestorven bomen een nieuw leven.

Foto’s stad Mechelen. 

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten