• 20/06/2024

Veldrijder voor één dag tijdens de achtste KrugerKross in Borgerhout

BORGERHOUT – De KrugerKross is een amateurveldrit die plaatsvindt op het Krugerplein in  Borgerhout op zondag 12 september.

Dit jaar is men toe aan de achtste editie van deze jonge Borgerhoutse klassieker. Iedereen mág en iedereen kán meedoen.

De enige vereiste is dat je met de fiets kan rijden. Het doel van de KrugerKross is om iedereen die dat wil eens te laten proeven van een echte veldrit.

Vraag je je al jaren af hoe leuk het zou zijn om zoals Wout Van Aert en Mathieu van der Poel door het mulle zand te klieven of hoe het is om voor een publiek over de balkjes te springen zoals Tom Meeusen?

Of kom je gewoon graag de leuke sfeer en muziek opsnuiven? Redenen genoeg om op zondag 12 september af te zakken naar het hippe Krugerplein.

Tijdens de koers zorgen de charmante dames van DJ Voltaire voor de muziekjes. Ketnetheld en KrugerKrosspresentator sinds mensenheugenis Dempsey rijmt alle koersen aan elkaar.

Na de laatste koers barst net als de voorbije jaren het feest dan helemaal los tijdens de legendarische afterparty van 18 tot 20 uur.

Verder is er uiteraard nog de nodige kinderanimatie met dank aan KRAS Borgerhout en men voorziet ook een Pimp my Bike-stand. Fietsenwinkel DE FIETSBROERS zorgt voor de last minute herstellingen aan je fiets.

Aan de bar kan je terecht voor frisse pintjes en frisdrank. Pepper & Mint zal doorlopend aanwezig zijn om de hongerige magen te vullen. Inschrijven via https://www.krugerkross.be/inschrijvingen/ (EM / Foto KrugerKross)

 

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten