• 27/05/2024

Marieke van der Zee manager V pizza, Matthias Medaer brand manager fastfine België

V zet opmars verder met opening van V Modern Italian in modehart van Antwerpen

ANTWERPEN – Na V Pizza op de Keyserlei, opent de Fast Fine Restaurant Group vrijdag in de Schuttershofstraat 49, midden in het fashion district van Antwerpen, nu ook V Modern Italian. Daarmee mikken de uitbaters op een unieke totaalbeleving : een heerlijke, snelle en betaalbare Italiaanse keuken, op basis van authentieke Italiaanse producten, premium cocktails in een hip en urban interieur, met muurschilderingen van graffiti kunstenaar Smates.

‘Naar V modern ltalian kom je om uitgebreider te genieten van alles ‘ , leggen de initiatiefnemers uit . ‘ Hier verwelkomen we je in een wereld vol tegenstellingen, die toch één verrassend geheel vormen. Een snelle en efficiënte service, moderne technologie en verbazingwekkende food en drinks. Dit alles in een chique, luxueuze omgeving en bovendien aan een zeer betaalbare prijs.
Op de menukaart vind je ondermeer pizza’s met huisgemaakte zuurdesembodem, verse pasta en sharing plates met antipasti. Op de drankenkaart staan natuur- en Italiaanse wijnen, maar ook een selectie biertjes en zelfs een eigen V-bier.

‘We hebben de ambitie om op termijn meerdere filialen in België te openen. Eerst gaat de focus uit naar onze twee fantastische zaken in Antwerpen. Daarna zien we wel waar we een nieuwe perfecte plek vinden in Brussel, Gent of Leuven. Op termijn mikken we op een V-familie met een heleboel vestigingen’ vertelt Matthias Medaer, general manager van Fast Fine België.

Meer info vind je op hun website

Foto’s Ronny MULLENS

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten