• 16/07/2024

Urbanus kondigt allerlaatste tournee aan, nog enkele tickets beschikbaar

Met een rode bes in de hand kondigt Urbanus zijn nieuwe theatershow aan: De Bes Tof. Tijdens een persmoment in zijn Galmaarden vertelde de comedian afgelopen week op geheel eigen wijze over zijn toekomstige voorstelling. Het wordt een best-of voorstelling waarin hij zijn beste grappen, sketches en liedjes verzamelt. Er zijn nog tickets te krijgen voor het optreden in Aartselaar, Beerse, Mortsel, Kapellen, Antwerpen en Heist-op-den-berg. Info, speeldata en tickets via www.COMEDYSHOWS.be

Urbanus, een levende legende in ons land. Een komische carrière doorheen alle theaters in Vlaanderen en Nederland, hitsingles als “Bakske vol met stro” en “Poesje Stoei”, vier stripreeksen, hoofdrollen in twee van de grootste Vlaamse kaskrakers: Urbanus is de meest gevarieerde artiest die ons land rijk is. Momenteel is hij nog tot eind deze maand op tour met zijn voorstelling Bis Bis Bis. “Veel mensen dachten dat dat mijn laatste tournee zou zijn, maar ik doe er dus nog ééntje”. “Ik ga voor de eerste keer in mijn carrière op zoek naar mijn leukste sketches en stunts uit mijn eigen shows van de jaren ’70 tot nu. Maar uiteraard zal ik daar ook wel nieuwe grappen tussen steken, ik wil mijn publiek altijd blijven verrassen.

Het is een echt feestjaar voor Urbanus. Hij werd afgelopen week (7 juni) 75 jaar en daar is vanalles rond gepland. Zo verscheen er onlangs een verzamelalbum met Urbanus’ favorietjes, Favoliedjes. Verder gaat hij deze zomer op tour langs de festivals met De Fanfaar. Vandaag kondigde hij dan ook nog eens z’n afscheidstournee aan De Bes Tof. “Als ik te lang zou wachten met een nieuwe show aan te kondigen, dan kan ik enkel spelen in wachtzalen van tandartsen, want dan zijn alle zalen volboekt” grapt Urbanus. In januari 2025 plant hij allerhande try-outs in, om vanaf februari 2025 op tournee te gaan door Vlaanderen.

Foto’s Comedyshows

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten