• 21/06/2024

Tijdelijke wissel bij CD&V-fractie van gemeenteraad Edegem

EDEGEM – Thomas Van Gorp (zie foto) legde vanavond de eed af als gemeenteraadslid, ter tijdelijke vervanging van zijn CD&V-collega Ann De Cleyn, die een heelkundige ingreep moet ondergaan.

Thomas Van Gorp is 33 jaar, werkt als IT-consultant en woont in Buizegem. Hij is ook Edegems CD&V-jongerenvoorzitter. Thomas is al lang actief bij KSJ Parsival (nu KSA Lancelot), was tien jaar bureaulid van de Edegems Jeugdraad en besteedde samen met de CD&V-jongeren de afgelopen jaren veel aandacht aan het verbeteren van de Edegemse fietsinfrastructuur.

Van Gorp: ‘Ik ben enorm blij met de kans die de partij mij geeft. Al hoop ik natuurlijk in de eerste plaats dat Ann snel terug herstelt en haar plaats in de gemeenteraad terug kan innemen. Ik heb er uiteraard enorm veel goesting in en ben niet van plan om de komende maanden een doortocht in stilte te maken. Ik ga niet nalaten voorstellen in te dienen op de gemeenteraad en tussen te komen waar ik dat nodig acht.’

Fractieleider Bart Breugelmans: ‘In ons vernieuwings- en verjongingstraject dat we al voor de vorige verkiezingen zijn gestart, is dit de logische volgende stap. Als jongerenvoorzitter heeft Thomas al veel werk verricht voor de partij. Ik ben er rotsvast van overtuigd dat hij dat goed gaat doen. Veel dank ook aan alle meer ervaren CD&V-ers die aan hun mandaat verzaken, zodat Thomas zijn eerste ervaring kan opdoen als raadslid. (EM / Foto CD&V Edegem)

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten