• 27/05/2024

Theater Artemis komt naar schouwburg Rex, vreemde vogels in Molse bib

MOL – Op dinsdag 2 januari 2024 komt ‘De grote ik heb hier geen zin in show’ naar Schouwburg Rex in Mol. Theater Artemis toont in deze woordloze familievoorstelling hoe mensen reageren als ze plots in de spotlight worden geplaatst. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf vier jaar.

Wat gebeurt er als we nietsvermoedende mensen in de spotlight plaatsen? De huisman probeert grappig uit de hoek te komen en de puzzelaar begint te dansen. Maar de paniek in hun ogen verraadt dat ze liefst van al zo snel mogelijk uit de spotlight willen geraken.

Op podium zet de regisseur mensen te kijk die net niet in de spotlights willen staan. Theater Artemis nodigt jong en oud uit voor een betoverende namiddag vol hilariteit en herkenning. ‘De grote ik heb hier geen zin in show’ vindt plaats om 15.30 uur.

Wil jij graag zeker zijn van je plaatsje? Koop dan alvast je tickets aan de cultuurbalie in de bibliotheek of bestel hier  De prijzen variëren van 1,80 euro tot tien euro.

Theater Artemis staat bekend om zijn eigenzinnige en verfrissende benadering van theater en ‘De grote ik heb hier geen zin in show’ belooft opnieuw een meeslepende ervaring te worden in de Artemis-traditie.

Luister naar de mooiste verhalen over vogels en knutsel jouw eigen vreemde vogelvoederplank op woensdag 3 januari 2024. Inschrijven is niet nodig, kom van 14.30 uur tot 16 uur gewoon langs in de bibliotheek om deel te nemen.

Op 3 januari geniet jouw kind weer van de mooiste voorleesverhalen tijdens het maandelijkse voorlees- en knutselatelier in de bibliotheek. Deze maand is het thema (vreemde) vogels. Alle kinderen zijn welkom om hun eigen vreemde vogel te maken. De activiteiten zijn geschikt voor kinderen van vier tot acht jaar.

Het is leuk als een begeleider mee komt om een handje te helpen bij het knutselen. Kan niemand meekomen? Geef een seintje aan één van de voorlezers, zij houden een extra oogje in het zeil.

Deze activiteit is een UiTPAS-activiteit. Dat betekent dat je met je UiTPAS een punt kan sparen als je deelneemt. Heb je nog geen UiTPAS? Dan vind je hier meer info 

Vanaf 2024 vind je alle foto’s en prentbriefkaarten van de Erfgoedbank Mol op de zoekdatabank Erfgoedplus.be. Erfgoedbank Mol wordt afgesloten. Erfgoedplus.be is een zoekwebsite voor cultureel erfgoed in Vlaanderen.

Hier vind je honderden erfgoedcollecties. Superhandig voor leerkrachten, scholieren, studenten, gidsen, stamboommakers… Kortom: iedereen die op zoek is naar archiefmateriaal.

Heb je een overschot aan ongebruikte pampers? Gooi ze dan zeker niet weg. Huis van het Kind Baldemore organiseert met de pamperbank een kerstactie, die nog loopt tot zaterdag 6 januari 2024.

Maak een cadeautje van de pampers en plaats ze onder de kerstboom in de bibliotheek, Molenhoekstraat 2. Heb je geen overschot maar wil je wel helpen? Koop dan zelf een pak pampers in maat vijf of zes en leg ze onder de kerstboom. Je helpt hiermee kwetsbare gezinnen.

 Lieve Heurckmans (CD&V), schepen voor samenlevingsopbouw: ‘De aankoop van pampers neemt een hele hap uit het gezinsbudget. Met de pamperbank ondersteunt Huis van het Kind Baldemore kwetsbare gezinnen met jonge kinderen.’ (EM / Foto Henk CLAASSEN)

 

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten