• 24/06/2024

Supporter mee voor de Rode Duivels in het Gravenhof

HOBOKEN -De Rode Duivels zijn klaar voor de start van het EK Voetbal 2024. Voor zij die geen trip naar Duitsland plannen, biedt het Gravenhof een fantastische gelegenheid om de spanning van het toernooi te beleven. In de grote zaal zullen drie groepswedstrijden van de Rode Duivels live op groot scherm uitgezonden worden. Supporters zijn welkom om onze Belgische nationale ploeg te steunen op

Maandag 17 juni: wedstrijd België – Slowakije
​De deuren openen om 17 uur, en de wedstrijd begint om 18 uur. Voorafgaand aan de wedstrijd kan er een Belgisch pakje friet besteld worden aan een foodtruck.

Zaterdag 22 juni: wedstrijd België – Roemenië.
​De deuren openen om 20 uur, en de wedstrijd begint om 21 uur. Ook voor deze wedstrijd kan er een frietje gegeten worden.

Woensdag 26 juni: België – Oekraïne.

​Vanaf 14 uur is er kinderanimatie in park Gravenhof. De wedstrijd begint om 18 uur.

Districtsschepen Carine Leys: “Deze avonden beloven een ware voetbalbeleving te worden. We hopen op een onvergetelijke tijd vol plezier en verbondenheid onder de Hobokenaren. Voor de wedstrijd tegen Oekraïne is er voor gezinnen met kinderen animatie voorzien. In park Gravenhof kunnen ​ jongeren voetbaldarts spelen. Er is ook een pannaveldje. Voor kleine kinderen is er een springkasteel, een opblaasbare sjottertafel en een knutselmoment waarbij ze vlaggetjes kunnen inkleuren.”

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten