• 18/07/2024

Superdruk weekend boordevol activiteiten. Een kleine selectie (1):

MORTSEL – De volgende weekends en weken worden superdruk, ook dit weekend. Eerder deze week kondigden we op onze pagina’s al een aantal activiteiten aan zoals de vlootdagen en Boekstart (https://antwerpspersbureau.be/drie-dagen-boten-kijken-in-hartje-antwerpen-zaterdag-boekstart-in-antwerpse-bibs/) en de archeologiedagen (https://antwerpspersbureau.be/activiteiten-tijdens-archeologiedagen-in-23-antwerpse-gemeenten-districten/) en de eroticabeurs in Mortsel (https://antwerpspersbureau.be/eroticabeurs-in-mortsel-lezing-in-kontich-enquetes-in-aartselaar/) maar er is veel meer. Een heel kleine greep uit het overige aanbod:

*ANTWERPEN: Op zaterdag 21 mei kan je naar het Tuinfeest Harmonie. De bezoekers herbeleven de belle époque tijdens een familiedag vol animatie, muziek en lekker eten. Meer informatie over Tuinfeest Harmonie op www.districtantwerpen.be

Vier brassbands strijden op zondag 22 mei tussen 13.30 uur en 19 uur in een vriendschappelijke ‘battle’ in het Harmoniepark voor de titel van beste brassband. Iedereen is welkom om gratis van de muziek te komen genieten tijdens de vijfde editie van Brasspartij. Bezoekers kunnen hun favoriete band aanmoedigen en genieten van originele snacks en streekbieren. Meer info: https://www.antwerpen.be/info/622619d87a61897e880c2b9a

*BOOM: Zoals elk jaar ontvangt De Schorre dit weekend Schorremorrie en nu ook Theateraantwater (zie foto). Herlees hier ons artikel: https://antwerpspersbureau.be/theater-aan-twater-grootste-vlaams-spektakelfestival-met-150-optredens/

*MERKSPLAS: Padel kan je vanaf dit weekend ook spelen aan Sportcentrum ’t Hofeind in Merksplas. De Merksplasse Tennisclub liet er twee nagelnieuwe padelterreinen aanleggen. Op zaterdag 21 mei tussen 9 en 12 uur mag de jeugd een balletje komen slaan en tussen 13 en 16 uur de volwassenen. Ter plaatse zullen er gratis initiatielessen gegeven worden waarvoor je je moet inschrijven via www.tennismerksplas.be/padel.

*MOL: Geraak jij op tijd uit je bed voor een begeleide ochtendwandeling op zondag 22 mei? In de vroege ochtend zingen de vogels op hun mooist. Men verzamelt om 6 uur aan De Kleppende Klipper, Postelsesteenweg 111. Deelnemen is gratis.

Na twee jaar afwezigheid wordt het centrum van Mol op zondag 22 mei opnieuw omgetoverd tot een paradijs voor liefhebbers van markten. Van 10 tot 17 uur ben je welkom op één van de zeven op elkaar aansluitende locaties. Er is een rommelmarkt, een boeren- en dierenmarkt, een multiculturele markt, een bloemen- en plantenmarkt, autohandelaars, uiteenlopende marktkramers en animatie en amusement.

*WILRIJK: Op zaterdag 21 mei nodigt Eden Leeft! iedereen uit op haar allereerste volksbarbecue.  Samen met de lokale middenstand slaat het buurtcomité de handen in elkaar. Vanaf 17 uur wordt er niet alleen gezorgd voor eten en drinken aan het Neerlandhof op het Edenplein maar kunnen de allerjongsten zich uitleven op het springkasteel. Meer info: www.eden-leeft.be. Morgen brengen we meer activiteiten.

Edwin MARIËN

Foto Theateraantwater

 

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten