• 16/07/2024

Roger Van Damme tijdens het lanceringsevent in Schoten toen de afbraakwerken gestart zijn

Sterrenchef Roger van Damme laat culinaire academie ontwikkelen in Schoten

SCHOTEN/TURNHOUT – Roger van Damme is een icoon in de Belgische culinaire wereld en bekend als sterrenchef van Het Gebaar in Antwerpen. Hij is een geweldige chef-patissier en ontwikkelde door de jaren heen ook een zeer hoogstaand hartig repertoire. Daarnaast komt hij als televisiegezicht bijna elke huiskamer binnen om zijn passie voor gastronomie te delen.

Jeni Real Estate voelt zich dan ook vereerd dat Roger van Damme bij hen kwam aankloppen om zijn nieuwste project, een ‘culinaire academie’, mee te helpen realiseren. Het gaat om een ruimte van 347 m2, verdeeld over 2 verdiepingen, op Bedrijvenpark de Zwaan in Schoten. De werken zijn volop bezig en de casco oplevering staat gepland voor september 2024. Daarna zal in-house interieurarchitect Tamara Vermeersch het hele interieur voorzien.

Roger van Damme verklaarde: “Ik passeer al jaren bijna dagelijks de voormalige Struik Foods-site in Schoten. Die lag er lang verlaten bij, maar plots vernam ik van een ex-medewerker dat Jeni Real Estate de site zou herontwikkelen tot een groot bedrijvenpark. Hij werkte al samen met Jeni en was daar heel tevreden over. Daarop besloot ik me verder te informeren.”

Er zijn nog bedrijfsunits en gebouwen op maat te koop en te huur in combinatie met kantoor en/of showroom in bedrijvenpark de Zwaan. Bekijk alvast de beschikbare gebouwen en mogelijkheden via www.jeni.be of neem contact op via telefoonnummer 014/60 92 32.

https://jeni.be/ondernemen/schoten-units-bedrijvenpark-de-zwaan

https://jeni.be/ondernemen/schoten-bts-bedrijvenpark-de-zwaan

Foto’s Jeni Real Estate

 

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten