• 14/07/2024

Stad Geel verrast inwoners vandaag met jacht op kermiseendjes

GEEL – Vandaag gaat het virtueel alternatief voor Palmenmarkt door. ’Vanochtend stond er een grote verrassingsactie op de planning. Sinds acht uur kunnen deelnemers op zoek gaan naar eendjes die in het Geels centrum en de deeldorpen verspreid zijn. Vond je een eendje? Dan maak je kans op een mooie prijs.
Vorige nacht  er 1 000 oranje kermiseendjes verspreid over heel Geel. Sinds acht uur ‘kan je op zoek gaan naar deze eendjes. Elk eendje heeft een unieke code die overeenkomt met een prijs.

Heb je een eendje gevonden? Dan mag je dit mee naar huis nemen en vanaf morgen tot zondag 18 april inruilen voor een prijs in het infokantoor van dienst toerisme & stadsanimatie op De Markt.

Misschien heb je wel de hoofdprijs gewonnen? Dat ontdek je vanaf 19u30 uur tijdens de online Palmenmarktshow op www.dewerft.be/palmenmarkt.

Opgelet: In het stadspark liggen eendjes van het carrouselspel van dienst toerisme & stadsanimatie. Deze eendjes horen niet bij de Palmenmarktactie en kun je niet meenemen. In het stadspark hoef je dus niet op zoek te gaan naar kermiseendjes.

Aan elk eendje hangt een prijs vast. Deelnemers kunnen hun gevonden eendje mét bijhorend kaartje inruilen voor de gekoppelde prijs in het infokantoor van dienst toerisme & stadsanimatie op Markt 1.
Dit kan steeds tijdens de vaste openingsuren:
Maandag: gesloten
Dinsdag, zaterdag en zondag: 10 tot 14 uur
Woensdag, donderdag en vrijdag: 10 tot 12u30 en 13u30 tot 16 uur.
Elke deelnemer kan slechts één keer deelnemen aan de wedstrijd. De wedstrijd loopt tot zondag 18 april 14 uur.
e hebt zowel het kermiseendje als het bijhorende kaartje nodig om deze in te ruilen voor een prijs. Zorg dus zeker dat je beiden bij hebt of het kaartje aan het kermiseendje laat hangen. Tijdens de Palmenmarktshow op zaterdagavond worden de tien hoofdprijzen bekendgemaakt. (EM / Foto Stad Geel)
🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten