• 20/05/2024

Sportief cultuur opsnuiven dankzij nieuwe wandelroute in Arendonk

ARENDONK – Dorpsdichter Saskia Keersmaekers, tekenaar Jan ‘Pros’ Jespers (zie foto) en cultuurdienst Arendonk slaan de handen in elkaar voor ’t Is gedeurd.

Op een mooie wandelroute van 6,5 kilometer prikkelen zij graag de verbeelding en geven ze inkijk in wat er zoal plaats kan vinden achter gesloten deuren.

De wandelroute start aan wandelknooppunt elf,  aan de parking van de Hoge Vijvers. Je vindt op de route een zestal deuren.

Open de deur, ontdek en geniet van de mooie uitzichten. De flyer met de wandelroute kan je downloaden op de gemeentelijke website www.arendonk.be.

An Hermans (N-VA), schepen van sport: ‘Dorpsdichter Saskia Keersmaekers zorgde dit jaar al voor een grote culturele meerwaarde in ons dorp.’

‘Zo bedacht zij onder meer een ge-dicht-ocache, wapperden haar spandoeken overal in het dorp en zit zij nog steeds vol goede ideeën voor haar komende projecten.’

‘Ook kinderdorpsdichter Mila Coemans zet haar beste beentje voor, zo zette zij zich al in voor de week tegen pesten, pimpte zij mee het dorp met haar woordkunst en mogen jullie ook van haar nog veel meer verwachten.’ (EM / Foto FB)

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten