• 23/06/2024

Snuffel met je hond door Mol, neem deel aan spokenjacht of huldig Bobbejaan Schoepen

MOL – Van vandaag tot en met zondag 31 maart 2024 amuseren honden en hun baasjes zich weer tijdens een nieuwe Snuffeltocht. De gratis wandeling van vijf kilometer vertrekt dit jaar aan de kerk van Wezel, Lostraat 2.

Hondeneigenaars en hun viervoeters genieten van een leuke en ontspannende wandeling vol opdrachten. De route en het deelnameformulier download je hier gratis of haal je af bij de dienst toerisme, Markt 24. Wie weet win je zelfs een mooie prijs.

 De Snuffeltocht is de ultieme kans om eens iets nieuws te proberen met je lieve viervoeter. Op de wandelroute staan verschillende hondenhokjes met daarin leuke opdrachten voor honden én hun baasjes.

Los alle vragen op en voer de opdrachten uit. Breng het ingevulde deelnamestrookje binnen bij de dienst toerisme, Markt 24, of scan de QR-code en vul het digitaal formulier in. Op maandag 1 april wordt de winnaar  persoonlijk verwittigd.

Hou je hond altijd aan de leiband. Gebruik een hondenpoepzakje wanneer nodig. Tijdens het jachtseizoen, van vandaag tot eind januari 2024, is de Snuffeltocht niet toegankelijk op zaterdag tussen 8 en 13 uur.

Verloopt het gewone turnen moeizamer? Heb je bij het rechtstaan soms wat moeite om je evenwicht te bewaren? Geen nood. Haal er een stoel bij en turn al zittend. Je bent welkom op vrijdag 6 oktober van 14 uur tot 16.30 uur in het lokaal dienstencentrum in Ten Hove, Jakob Smitslaan 28. Je kan gratis deelnemen. Benieuwd? Kom vrijblijvend eens proberen.

 Deze activiteit is in samenwerking met het inloophuis voor mensen met geheugenproblemen en hun naasten.

Ben jij een dappere spokenjager? Trek dan je wandelschoenen aan en ga mee op pad. Spook Cas is ontvoerd. Help jij mee zoeken? Zonder hem kan het halloweenfeest niet doorgaan. Vanaf zaterdag 7 oktober kan je al deelnemen aan een halloweenwandeling. Die start aan de parking van begraafplaats Kruisven. De deelname is gratis.

De afstand van de wandeling is 3,5 kilometer. Voor elke opdracht die je goed uitvoert, ontvang je hints die je leiden naar spook Cas. Als je alle opdrachten tot een goed einde brengt, weet je spook Cas misschien wel te vinden. Zorg je ervoor dat het halloweenfeest kan doorgaan met spook Cas? Dan wacht er een verrassing voor jou.

 Dit moet je meebrengen: de brochure op papier. Een papieren versie is handig om de tips te noteren. Haal je brochure af bij dienst toerisme, Markt 26 of download de brochure hier  , stevige wandelschoenen, een portie lef, een balpen en eventueel een muntstuk van 0,50 euro voor een kleine verrassing op het einde.

Mol krijgt morgen donderdag 5 oktober de avant-première van het levensverhaal van Bobbejaan Schoepen om 14 uur in Zaal ‘t Getouw. In 2025 zou deze grootheid uit de Vlaamse showbusiness 100 jaar worden. Via zang, woord en beeld ontroeren Ann De Winne en Martine Dams je met hun hemelse stemmen en zingen ze Bobbejaans rijke repertoire. Kris Engelen zorgt voor de mannelijke touch. Tickets kosten tien euro en koop je hier 

Deze activiteit staat mee in het teken van 100 jaar Licht En Liefde. Zij helpen slechtziende en blinde mensen om een kwaliteitsvol leven uit te bouwen. (EM / Foto Gemeente MOL)

 

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten