• 16/07/2024

Schepen voor Sport en Jeugd Adinda Van Gerven , Kinderburgemeester Lisa Lambrechts en Mila Cools

Skatepark Brasschaat officieel geopend

BRASSCHAAT – Gisteren werd het gloednieuwe sportpark met skateplein en pumptrack officieel geopend. Dit unieke sportpark van 500 vierkante meter biedt een prachtige nieuwe ontmoetingsplaats voor jong en oud, waar sport en plezier samenkomen. Mensen van alle leeftijden zullen zich hier thuis voelen, van de jongste skaters tot ervaren fietsers die hun skills willen tonen. Dankzij de financiële steun van het Vlaamse departement Cultuur, Jeugd en Media en de toewijding van de gemeente Brasschaat is het sportpark Mishagen het epicentrum geworden voor skaters, avontuurlijke fietsers en actieve buurtbewoners in Brasschaat.

Naast het skateplein en de pumptrack zijn er ook andere activiteiten en faciliteiten beschikbaar in het park, zoals basketbalvelden, een voetbalveld, een fitnessparcours en een speeltuin voor kinderen. Het is dan ook de ideale plek om lekker actief bezig te zijn in de gezonde buitenlucht.

Met de opening van dit sportpark heeft Brasschaat er weer een mooie nieuwe attractie bij gekregen waar jong en oud kunnen genieten van sport en spel. Het is een geweldige toevoeging aan de gemeente en we hopen dat het park vele jaren zal meegaan en een centrale rol zal spelen in de lokale gemeenschap.

Foto’s Ronny MULLENS

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten