• 24/05/2024

Opening skatepark Rooienberg 2022

Skaten in Duffel op zaterdag 27 april

DUFFEL – Lokaal bestuur Duffel organiseert op zaterdag 27 april een skate-evenement voor de ganse familie met workshops, een demonstratie, een wedstrijd en verschillende nevenactiviteiten.

“Met het skate-evenement willen we het skatepark aan de Rooienberg in Duffel nog eens in de kijker zetten voor jong en oud”, zegt schepen van jeugd Dirk Broes.

Het evenement vindt plaats op zaterdag 27 april tussen 13 en 18 u. op het skatepark aan de Rooienberg. Je kan deelnemen aan skate-challenges en een Best Trick Contest of genieten van de spectaculaire demo van Skatehouse Mechelen. Het is mogelijk om nieuwe skateboarden uit te proberen. Vanop de dj-booth klinkt de hele dag urban muziek (mix van popmuziek, hiphop en R&B) en er zijn MC’s die alles aan mekaar praten.

“2024 is een olympisch jaar waarin we skateboarden graag in de kijker zetten, dit is nog maar recent een olympische sport. Het skate-evenement krijgt dit jaar dan ook een olympisch tintje”, zegt burgemeester Sofie Joosen.

Voor de niet-skateboarders zijn er verschillende nevenactiviteiten zoals de pannakooi, spikeball en een hiphop-dansinitiatie.

Het volledige programma vind je hier.

Foto’s Ronny MULLENS

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten