• 27/05/2024

skatebowl in Provinciaal Recreatiedomein De Schorre

Skatebowl feestelijk geopend in De Schorre

BOOM – Op vrijdag 10 mei werd de nieuwe skatebowl in Provinciaal Recreatiedomein De Schorre feestelijk geopend. Het was een fantastische dag waarop verschillende gratis workshops werden verzorgd voor mensen met uiteenlopende ervaringsniveaus in het gebruik van een step of Onewheel. De toevoeging van de skatebowl aan het aanbod van De Schorre breidt de mogelijkheden voor gratis activiteiten op deze prachtige locatie enorm uit. De skatebowl is een geweldige aanvulling op de vele recreatieve mogelijkheden die beschikbaar zijn voor de bezoekers van De Schorre, en is gefinancierd door niemand minder dan Tomorrowland.

Bezoekers van De Schorre kunnen gratis gebruik maken van deze fantastische skatebowl, behalve tijdens evenementen in de omgeving. Of je nu een doorgewinterde skateboarder bent of nog nooit op een board hebt gestaan, de skatebowl is een geweldige manier om actief bezig te zijn en plezier te maken. Er is voor ieder wat wils!

Wil je meer weten over deze uitbreiding van de recreatieve mogelijkheden van De Schorre? Ga dan naar www.deschorre.be voor meer informatie. Of nog beter, plan een dagje uit en kom de skatebowl zelf uitproberen!

Foto’s Ronny Mullens

­čĄ× Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten