• 12/07/2024

Silversquare opent officieel de deuren van eerste Antwerpse coworkingspot in Antwerp tower.

ANTWERPEN – Silversquare, pionier en toonaangevende speler in de coworkingbranche, zet een gedurfde stap in het Vlaamse ondernemerslandschap met de lancering van zijn allereerste locatie in Antwerpen. Silversquare Antwerp Tower is strategisch gesitueerd tussen het Centraal Station en de Meir, en werd vormgegeven door de gerenommeerd modeontwerpster Stephanie D’heygere. Na de vestiging in Zaventem, markeert deze locatie de eerste uitbreiding van Silversquare in Vlaanderen en voegt zich bij een netwerk van tien vestigingen in België, naast coworkinghubs in ​ Brussel en Luik. Silversquare Antwerp Tower belooft het epicentrum van creativiteit, innovatie en ondernemerschap in Antwerpen te worden.

Met een oppervlakte van 5500 m², sluit deze ruimte perfect aan op de noden van de ​ hedendaagse professional. Het scala aan keuzemogelijkheden is rijk; van vaste werkplekken en flexibele bureaus tot privékantoren. De locatie is uitgerust met diverse vergaderruimtes, inspirerende hoekjes om te brainstormen, knusse koffiecorners voorzien van een koelkast en vaatwasser, een post- en pakketdienst en high-speed internet. ‘We zijn heel trots op de opening van deze coworking in Antwerpen, het is ons debuut in Vlaanderens grootste stad. Het feit dat we één maand na de soft opening al een kwart van onze privékantoren hebben verhuurd, toont duidelijk het enthousiasme van de Antwerpenaren. Met Silversquare Antwerp Tower willen we een inspirerende omgeving creëren die de lokale business scene inspireert en vooruit helpt’, vertelt Alexandre Ponchon, een van de oprichters van Silversquare.

Wat Silversquare Antwerp Tower echt onderscheidt, is het visionaire ontwerp van modeontwerpster Stephanie D’heygere dat speelsheid moeiteloos combineert met functionaliteit. ‘De inspiratie voor de coworking is de coworking zelf. Het is geïnspireerd op het kantoorleven, op het thema ‘Officeland’, legt Stephanie D’heygere uit.Met dit ontwerp wil ik het serieuze van een kantoorjob combineren met het ludieke en het surrealisme, zoals bij Wonderland, zonder dat het lachwekkend wordt.’

Silversquare Antwerp Tower is meer dan een traditionele werkplek; het is een plek waar creativiteit, innovatie en samenwerking samenkomen. Ondernemers krijgen de kans om te netwerken en samen te werken, terwijl ze ook deel kunnen nemen aan diverse evenementen zoals SQ Talks, debatten, lunch & learns en afterworkactiviteiten.

Meer info: https://silversquare.eu/nl/coworking-locaties/antwerpen/antwerp-tower

Foto’s Ronny MULLENS

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten