• 16/07/2024

Wobbelturnen

Sessies Wobbelturnen met Huis van het Kind Berlaar

BERLAAR – Huis van het Kind Berlaar organiseert op vrijdag 12 juli, vrijdag 19 juli en vrijdag 23 augustus een sessie Wobbelturnen voor kinderen vanaf 4 jaar en hun (groot)ouders. Deelname is gratis, maar vooraf inschrijven is wel verplicht.

Er wordt wel eens gezegd dat kinderen eerst uitgebreid moeten leren bewegen, vooraleer ze kunnen stilzitten en studeren. Dat geldt zeker voor jonge kinderen, die de wereld ontdekken met hun lichaam en oorzaak- en gevolgrelaties moeten ontwikkelen.

Wobbelturnen is een combinatie van speelse bewegings-, evenwichts- en samenwerkingsoefeningen. Het is daardoor een leuke manier om de motoriek van kinderen en de band tussen (groot)ouder en kind te verbeteren.

Het Huis van het Kind Berlaar organiseert in samenwerking met het lokaal bestuur en LDC Balderhuys drie gratis sessies Wobbelturnen in LDC Balderhuys (Pastorijstraat 2a). Deze sessies vinden plaats van 16.30 tot 17.30 uur op vrijdag 12 juli, vrijdag 19 juli en vrijdag 23 augustus. Deelname is gratis, maar vooraf inschrijven is verplicht via balderhuys@zusters-berlaar.be of 03 343 40 04. Je kan voor één of meerdere sessies inschrijven.

Foto gemeente Berlaar

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten