• 27/05/2024

Scholengemeenschap Oud-Turnhout houdt jubileumviering ter ere van twintigjarig bestaan

OUD-TURNHOUT – Scholengemeenschap SCHOT, een netoverstijgende samenwerking tussen vier basisscholen in Oud-Turnhout, heeft vandaag zijn twintigjarig bestaan gevierd met een uitzonderlijk evenement dat in het teken stond van het thema ‘Fata Morgana’.

Basisschool Reuzepas, Basisschool Zwaneven, Gemeentelijke Basisschool Salto en Basisschool Delta kwamen samen om dit bijzondere jubileum te markeren met een dag vol vreugde, spel en samenhorigheid.

In de aanloop van deze gedenkwaardige dag, werden de scholen uitgedaagd om elk één ster te verdienen door het woord ‘SCHOT’ te vormen met alle leerlingen, elk gekleed in een specifiek toegekende kleur.

De creativiteit en het enthousiasme waarmee deze uitdaging werd aangegaan, beloofde al veel goeds voor het hoofdevenement.

Een ander hoogtepunt in de voorbereidingen was de SCHOT-dans, een vooropgestelde choreografie door de SCHOT-directies die de leerlingen wekenlang oefenden.

Hun harde werk en toewijding zorgde voor een spectaculaire uitvoering van dit dansje op deze jubileumdag, waarbij de leerlingen de felbegeerde gouden ster in de wacht sleepten.

De festiviteiten vonden plaats op het domein van Jeugdcentrum Zweepes Ven, dat voor de gelegenheid omgetoverd werd tot een echt feestterrein.

Kinderen genoten met volle teugen van springkastelen, kinderdisco, hapjes en drankjes, maar kregen ook de vrijheid om te spelen in het omliggende bos. Het was een dag die in het teken stond van samenhorigheid en vreugde, een waar ‘SCHOT in de roos’.

Het twintigjarig bestaan van Scholengemeenschap SCHOT zal herinnerd worden als een dag waarop plezier en verbondenheid hand in hand gingen tussen de vier scholen. (EM / Foto’s FB & Gemeente Oud-Turnhout)

 

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten