• 24/06/2024

Samen sterk voor MS

EDEGEM – Op zaterdag 25 mei organiseert Stephan Galon, beter bekend onder zijn muzikaal alter ego Djules FMJ, samen met de MS Liga Vlaanderen, de Ligue Sclerose en Plaques Belge een twaalf uur durend concert en motortocht. Stephan Galon is zelf MS-patiënt. De opbrengsten van deze benefiet gaan naar de volgende stappen van het experimenteel medisch hoogteproject dat Stephan, samen met de MS Liga’s, heeft geïnitieerd. Dit project richt zich o.a. op het kalmeren van symptomen in de verschillende fasen van MS en het verminderen van pijn.

De stoet motorrijders vertrekt in Naninne (Namen) en rijdt dan, via Brussel en Edegem, naar Bredene. Op elk van deze locaties wordt een optreden gegeven door Djules FMJ en Friends. Naast Djules FMJ zorgt De Laatste Showband voor de muziek tijdens de tussenstop in Edegem.

Het optreden vindt plaats aan de achterzijde van het hoofdcommissariaat van de lokale politie HEKLA (Prins Boudewijnlaan 43A). De motards van de verkeersdienst van onze lokale politie HEKLA zullen de stoet motorrijders en de toerbus begeleiden vanaf de snelweg tot aan het hoofdcommissariaat. Daar zal de burgemeester van Edegem, Koen Metsu, het publiek toespreken. Ook Vlaams minister-president Jan Jambon komt het project een hart onder de riem steken. Enkele “BV’s” tekenen eveneens present.

Onze collega’s van DSU dragen het peterschap over dit project en ook wij, als lokale politiezone, ondersteunen graag zo’n hartverwarmend project.

09.00 uur: start in Nannine te Namen – hier is de hoofdzetel van de MS-liga – aanwezigheid van burgemeester Prévot
12.30 uur: stop Atomium – aanwezigheid van burgemeester Clos
15.15 uur: stop HEKLA – aanwezigheid van burgemeester Metsu – einde in Edegem om 17u
19.00 uur: stop Bredene – aanwezigheid burgemeester Vandenberghe – afsluitend concert op de Beach

De toegang voor het concert is gratis en iedereen is van harte welkom! Ter plaatse is er de mogelijkheid om een vrije gift te doen.

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten