• 14/06/2024

Ronde van Mortsel-dorp 2022

Ronde van Mortsel-dorp en jaarmarkt worden zonnig en warm

MORTSEL – Vandaag om 18 uur start de negentiende Ronde van Mortsel. De allerkleinsten lopen vanaf 18.00 1 of 2 rondjes van ongeveer 250 meter rondom en doorheen de Sint Benedictuskerk, gevolgd door de speelse ronde (1 of 2 km met ludieke hindernissen) en de sportieve ronde van 3, 6 of 9 km. Een unieke recreatieve stratenloop (zonder tijdsopname) doorheen Mortsel dorp, met extra muzikale aanmoediging onderweg.
Op de speelplaats kan je genieten van een hapje en een drankje met kinderanimatie. Om 18.30 kan jong en minder jong komen zingen en dansen met Kidsdisco, en rond 20 uur swingen tijdens het optreden van Bluegrass band Rawhide. Zowel voor de loop als voor de optredens blijft de toegang gratis !

Tijdens de jaarmarkt op zaterdag 16 september vind je in de straten van Mortsel-dorp een grote rommelmarkt. Rond de Sint-Benedictus kerk is er een markt met Mortselse verenigingen en oude ambachten. In de buurt van Hof ter Linden en de Jacob Van Arteveldestraat is er een veeprijskamp, een kinderboerderij en sportdorp. Op de speelplaats van de Tandem vind je het Mortsel Mundo café. In de Molenstraat staan er handelaars.

Na de regenachtige editie van vorig jaar wordt het dit jaar zonnig en warm.

Vanwege de werken aan het Lepelhof staat de kermis dit jaar op het stadsplein.

Foto’s Ronny MULLENS (beelden editie 2022)

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten