• 18/07/2024

Raymond, Luc Caals, Buscemi, Praga Khan,… lokken schaduwzoekers naar Gemeentepark

KAPELLEN – Vandaag was het zover: Pulptuur in het Gemeentepark van Kapellen. Het was een dag vol muziek, kinderanimatie, dans en lekker eten en drinken.

Raymond van het Groenewoud trapte het feest in gang aan podium Vijver. En op podium Rozentuin zong Luc Caals (zie foto) alle toppers van André Hazes. Bij podium Atletiek kon je alle energie kwijt bij de punkers van Funeral Dress. Afsluiten deden  Buscemi vs Praga Khan & MC TD Rankin.

Het aanwezige publiek zocht vooral de schaduw op en dient het gezegd dat de drankstandjes gouden zaten deden?

De andere podiumplekken waren  voor een groot aantal lokale artiesten. Zij stonden te springen om hun podiumkunsten te tonen aan het grote publiek.

Kinderen konden zich uitleven aan de speeltuin, want daar was een kinderdorp met veel leuke activiteiten. Froefroe kwam met hun pretpakket en er stonden ook weer een aantal springkastelen.

Nog een voltreffer was het optreden van ON-TRACK op podium Jacobus in de kerk. Dit is een mooi en project voor kinderen die in het opvangcentrum voor asielzoekers verblijven om op een speelse wijze Nederlands te leren via muziek.

Elf kinderen van diverse afkomst – van Kenia en Rwanda tot El Salvador en Tsjetsjenië vormen samen een kinderkoor. Het project is ontsponnen vanuit Studio 100, en het koor ON-TRACK bracht op Pulptuur een heel aantal Nederlandstalige liedjes.

Foto De Polder

 

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten