• 19/05/2024

Radiozender Joe streek met ‘Pakje van je hart’ neer in Willebroek

WILLEBROEK –  Onder ruime belangstelling van mensen van alle leeftijden streek radiozender Joe met haar actie Pakje van je Hart vanmiddag neer op het Louis De Naeyerplein in Willebroek.

Deze actie is erop gericht om kinderen die het moeilijk hebben toch een klein kerstgeschenk te bezorgen.

Met dit doel werd de Pakjestruck van Joe naast de Winter Wonderbar van het gemeentebestuur geparkeerd.

De Winter Wonderbar is een nieuw – gesubsidieerd – initiatief van de gemeente Willebroek om haar inwoners in deze periode bij elkaar te brengen.

De bar werd geopend in aanwezigheid van het college van burgemeester en schepenen met enkele gemeenteraadsleden, leden van het bijzonder comité voor de Sociale Dienst en medewerkers van de organisatie ‘Willebroek.’.

De ‘Winter Wonderbar’  is elke dag geopend tot zondag 7 januari, met uitzondering van zondag 24, maandag 25 en zondag 31 december  en maandag  1 januari 2024. Je kan er terecht van 10 tot 23 uur. Op woensdag van 8 tot 23 uur en op zaterdag van 10 tot 23 uur.

Van het schepencollege konden we nog vernemen dat er volgend jaar een ijspiste zou kunnen bijkomen.

In deze verschrikkelijke tijden van oorlogen en onbekwaamheid om de Vrede te handhaven  is het een verademing om mensen hun vreugde te zien delen.

Het was mogelijk om bij de Pakjestruck geschenkjes te kopen voor de kinderen in kansarmoede.

Om 16 uur kwam dan het moment voor burgemeester Eddy Bevers (N-VA) om een cheque van 5 000 euro te overhandigen aan de vertegenwoordiger van Joe: special guest Christoff.

Deze warme dag werd afgesloten met een geluidsarm vuurwerk. Vuurwerk dat wegens atmosferische omstandigheden niet kon doorgaan tijdens de jaarmarkt.

Het programma van Winter Wonderbar vind je hier  (LVB)

 

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten