• 15/07/2024

Putteke Winter is er opnieuw en komt naar Sint-Niklaas, Boom en Mol

MOL – Haal je agenda er al maar bij want Putteke Winter kan eindelijk opnieuw doorgaan dit jaar.

Drie verschillende recreatiedomeinen in de provincie Antwerpen en Oost-Vlaanderen hullen zich in november en december in een magische sprookjessfeer.

Tijdens deze sfeervolle verlichte wandelingen ontdek je de domeinen op een heel andere manier.

Laat je verrassen door mysterieuze figuren, prachtige lichtinstallaties, knappe vuurshows en live muziek.

Provinciaal Domein De Ster in Sint-Niklaas is er als eerste bij dit jaar op zaterdag 27 november.

De Schorre in Boom organiseert traditiegetrouw twee dagen lang Putteke Winter op vrijdag 10 en zaterdag 11 december.

Het Zilvermeer in Mol sluit af met hun Wintersfeer op het Zilvermeer op vrijdag 17 december.

Putteke Winter ontstond in provinciaal domein De Schorre in Boom als gezellig buurtevenement.

Later namen ook andere domeinen het succesvol concept over. Ondertussen is Putteke Winter zo’n groot succes dat er online tickets in voorverkoop worden verkocht. Wees er snel bij want het aantal bezoekers is beperkt.

De ticketverkoop bij De Ster is al van start gegaan. Een ticket kost vijf euro in voorverkoop (gratis tot en met vijf jaar).  De ticketverkoop bij De Schorre start op zaterdag 15 oktober. Je betaalt tien euro per ticket (gratis tot en met drie jaar). Ook bij het Zilvermeer koop je je tickets op voorhand. Hier betaal je zes  euro in voorverkoop vanaf woensdag 3 november (gratis tot en met vijf jaar).  Voor meer info over de ticketverkoop kan je terecht op www.puttekewinter.be.

Voor de veiligheid van bezoekers en medewerkers worden de coronamaatregelen nauw opgevolgd. Dit wil zeggen dat voor deze evenementen met het Covid Safe Ticket gewerkt zal worden.

De voorbije jaren was Putteke Winter een groot succes, en dit jaar pakt men opnieuw uit met drie verschillende locaties. Ieder domein geeft zijn eigen invulling aan het evenement maar de basis blijft hetzelfde: gezellig genieten tijdens een sfeervolle winterwandeling waarbij je het domein op een andere, sprookjesachtige, manier leert kennen.

Laat je betoveren en verwarmen, en bezoek deze winter dus zeker het domein in jouw buurt, of ga de uitdaging aan en bezoek ze allemaal. (EM / Foto Fenn Photography – De Schorre)

 

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten