• 24/07/2024

Putse Feesten waren een succes, zomerbraderij brengt Mega Mindy en Piet Piraat naar Lier

PUTTE – Dit weekend waren het opnieuw Putse Feesten. De Putse middenstand, in samenwerking met de gemeente, zette een knappe editie op poten met onder meer optredens Sandra Kim, Pauline en Belle Perez (zie foto).

 Peter De Vooght (Onafhankelijke), schepen van lokale economie: ‘Zaterdagmiddag werden de kraampjes al meteen druk bezocht. Veel winkels boden hoge kortingen aan of toonden hun nieuwe collectie. De vele activiteiten en randanimatie zorgden ervoor dat er op elke straathoek wel iets te beleven was.’

 Eén van de hoogtepunten van deze editie was het uitgebreide muzikale programma. Onder meer Pauline, Dries En De Belgen en Sandra Kim traden gisteren op. Vandaag zorgden De Romeo’s en Belle Perez voor een sfeervolle namiddag.

 Ook de kermis was dit jaar opnieuw een trekpleister, vooral bij het iets jongere publiek. De lachende gezichten en enthousiaste kreten van de bezoekers waren het bewijs dat ze zich amuseerden op de verschillende attracties.

 Er was ook een extra bonus voor de feestgangers dit jaar: het schitterende weer. De stralende zon en aangename temperaturen zorgden voor een uitstekende sfeer op de braderij.

 Burgemeester Peter Gysbrechts (Lijst Burgemeester): ‘We zijn zeer tevreden met het succes van de Putse Feesten dit jaar. Het is geweldig om te zien hoe zoveel mensen samen genieten van muziek, kermis en de kraampjes.’

 ‘Het prachtige weer was een geschenk en heeft de 24ste Putse Feesten naar een nog hoger niveau getild. We willen graag iedereen, en de Putse Middenstand in het bijzonder, bedanken die heeft meegeholpen aan dit fantastische weekend. We kijken nu al uit naar de feesteditie van volgend jaar.’

 De zomer wordt weer feestelijk ingezet in Lier. Naast Lier Feest en Zomer in het Park,  maken ook de handelaars er een feest van tijdens de Zomerbraderij op zaterdag 24 en zondag 25 juni.

 Heel dat weekend zijn de winkels open, kan je kraampjes van verschillende handelaars ontdekken, koopjes doen en genieten van eten en drinken. Voeg daar nog animaties bij voor het hele gezin.

 Op zaterdag wordt de Zomerbraderij op gang getrapt door een heuse circusparade. Zeven circusartiesten geven het beste van zichzelf. De jongste bezoekers kunnen kennismaken met enkele Ketnet TV-helden. Van 13.30 uur tot 15 uur kunnen ze Mega Mindy ontmoeten en van 15 uur tot 16.30 uur kunnen ze handen schudden met Piet Piraat.

Op zondag is het vader-dochter duo Jacques en Julie Vermeire van de partij tussen 14 en 16 uur.

 De Zomerbraderij loopt van de Antwerpsestraat over de Grote Markt tot aan het einde van de Rechtestraat.

 De straten worden afgesloten zodat de handelaars extra ruimte hebben om hun promoties uit te stallen en de horecazaken plaats hebben voor extra terrassen.

 De Zomerbraderij is zaterdag geopend van 10 tot 18 uur en zondag van 13 uur tot 17 uur.

Op zondag zal de braderij aangevuld worden door kramen van de Vintage & Retro Brocanterie.

 De stad deelt ook nog gratis ‘Shoppen in Lier’ waterflessen uit in de Antwerpsestraat en bellenblazers in de Rechtestraat. (EM / Foto Gemeente Putte)

  

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten