• 21/05/2024

An Stokmans – Prinses Chayenne – Luc Janssens

Prinses Chayenne zwaait een hele maand de scepter in Kapellen

KAPELLEN – Schepen Luc Janssens (Open VLD) overhandigde vandaag in het Beukenhof de sleutel van het gemeentehuis aan prinses Chayenne. Zo zal zij de een hele maand de bazin zijn over de gemeente Kapellen.

Prinses Chayenne droomde al op prille leeftijd dat ze mocht meedansen met de dansmariekes. Ondertussen is ze sinds kort prinses van de Kapelse Leutemakers.

De dansmariekes brachten enkele dansjes onder het goedkeurend oog van prinses Chayenne en haar hofdames Quanita en Bronwyn.

Prins Bjorn en prinses Casandra, het provinciale vorstenpaar, feliciteerden Chayenne en bedankten het gemeentebestuur voor de fijne samenwerking. Tot slot was er een pakkende minuut stilte ter nagedachtenis van de vorige hofdame Minella, die vorige donderdag op jonge leeftijd is overleden.

Op zaterdag 23 maart starten de feestelijkheden in zaal Verli, Hoevensebaan 98, Kapellen, met van 13 tot 18 uur het kindercarnavalbal en van 20.11 uur tot 3 uur het verkleedbal. De stoet zal bestaan uit een twintig à 25 wagens en vertrekt op zondag 24 maart om 14.11 uur op het marktplein naar Essenhout, Albertdreef, Hoevensebaan, Kerkstraat, Dorpstraat, Korte vredestraat, Hoevensebaan, Essenhoutstraat om terug aan te komen op het Marktplein.

Foto’s Ronny MULLENS

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten