• 20/06/2024

Piet Piraatshow in Puurs, Mol en Turnhout, vrijdag Zilvermeercross met alle toppers

MOL – Sinds deze maand kunnen alle Ploppertjes en kleine Piraatjes genieten van Kabouter Plop en Piet Piraat voorleesverhalen, op de bekende streamingsdiensten.

Kabouter Plop is op 7 december feestelijk gestart met vier verhalen. Hij vertelt daarin zelf over zijn belevenissen in het kabouterdorp samen met zijn vrienden. De verhaaltjes gaan over een kabouteriglo, ijspret, roeiwedstrijden en pannenkoeken bakken. Elke eerste woensdag van de maand volgen er weer vier nieuwe verhaaltjes. Fans kunnen dus 4 januari, 1 februari, 1 maart, 5 april, 3 mei en 7 juni alvast in hun agenda zetten. In totaal komen er 28 Kabouter Plop voorleesverhalen online. Je kan ze beluisteren via https://studio100.lnk.to/ST100luisterverhalenPR.

Ook Piet Piraat volgt aanstaande vrijdag met twee leuke verhalen, net op tijd voor de kerstvakantie. Elke vrijdag kunnen de fans genieten van twee nieuwe verhaaltjes. Ze zetten dus best ook 30 december, 6 januari, 13 januari, 20 januari, 27 januari en 3 februari al in hun agenda. Tijdens de kerstvakantie komen er dus al zes verhaaltjes online. Piet Piraat vertelt over de wilde avonturen met zijn vrienden op de Scheve Schuit. Deze gaan onder meer over de kerstboom, een kookwedstrijd, vrijdag de 13de en hoog bezoek. In totaal komen er veertien Piet Piraat voorleesverhalen online.

De Piet Piraat Show – De Schat van de propere Zeeën” is vanaf zaterdag 1 april 2023 te zien in verschillende theaters waaronder CC De Binder in Puurs, Schouwburg Rex in Mol en De Warande in Turnhout. Info: www.studio100.com.

Na een jaar afwezigheid maakt de Zilvermeercross – vanaf nu de Exact Cross – aanstaande vrijdag 23 december een comeback. Met Wout van Aert, Mathieu van der Poel en Tom Pidcock bij de mannen en Shirin van Amroiij  en Lucinda Brand bij de vrouwen staan er grote namen aan de start. Iserbyt, Vanthourenhout en Van der Haar ontbreken.

Het parcours met het wit zand is uniek, én bovendien sfeervol verlicht voor deze avondeditie. De vrouwen starten om 16.15 uur, de mannen om 17.30 uur. Beide wedstrijden worden live uitgezonden op VTM. Tickets kosten twaalf euro in voorverkoop via www.exactcross.be/mol, of vijftien euro aan de kassa. Kinderen geboren in 2010 of later hoeven niet te betalen.

Tim Feys wint 500 euro Molse Kadokes met de voetbalpronostiek ‘Duivels WK in MooiMol’. Hij behaalde uiteindelijk 930 punten in het algemeen overkoepelend klassement. In totaal waren er 300 deelnemers via het Tifogame-platform. De eerste 100 worden beloond met Molse Kadokes, alles samen voor 4 000 euro. Daarnaast deden ook een 50-tal handelaars en verenigingen mee aan de wedstrijd. Ook zij belonen de winnaars van hun pronostiek met prijzen.

De eerste 100 winnaars van het algemeen klassement worden persoonlijk uitgenodigd op een prijsuitreiking in de eerste week van januari. Winnaars bij handelaars of verenigingen ontvangen een persoonlijk bericht van Tifogame om hun prijs bij de juiste handelszaak op te halen. (EM / Foto Studio 100)

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten