• 27/05/2024

Mien Van Olmen (CD&V) – burgemeester Herentals

Personeel en schepenen stad Herentals verrassen  met flashmob

HERENTALS –  Naar goede gewoonte hebben de mandatarissen en de medewerkers van het stadsbestuur van Herentals, vandaag, op de tweede vrijdag van januari het nieuwe jaar afgetrapt met een nieuwjaarsreceptie.

Voorafgaand aan die receptie huldigde het schepencollege 28 personeelsleden die in 2023 met pensioen gingen. Negen medewerkers werden in de bloemen gezet voor 25 jaar dienst en zeven  voor 35 jaar trouwe inzet voor de stad.

Burgemeester Mien Van Olmen (CD&V, zie foto) opende de nieuwjaarsreceptie met een terugblik op de realisaties van het voorbije jaar en een vooruitblik op de plannen voor 2024.

Algemeen directeur Tanja Mattheus dankte vervolgens alle medewerkers voor hun inzet tijdens het voorbije turbulente jaar.

Voor haar is deze traditie op de tweede vrijdag van het jaar dan ook een waarderingsreceptie voor al het werk dat in 2023 geleverd werd.

Van Olmen: ‘Dat de goede vibes in elk geval aanwezig zijn om er ook in het verkiezingsjaar 2024 met volle kracht tegenaan te gaan, werd duidelijk toen een 30-tal personeelsleden én enkele schepenen de 350 aanwezigen verbaasden met een heuse flashmob.’

‘Daarmee was de toon gezet voor de al even traditionele afterparty – in pure rock ’n roll-stijl – voor het nieuwe jaar. Op die van ’t stad zal je kunnen blijven rekenen.’

*Gingen met pensioen: Christel Heselmans, Bernadette Van Roy, Rik Helsen, Mia Peeters, Martine Martens, Martine Marien,
Carine Ennekens, Martine De Meyer, Marleen Vermylen, Dirk Soentjens, Marleen Cuyvers, Gustaaf Voet, Peter Verhulst, Liliane Buyckx, Griet Wouters, Greta Van Doninck, Ingrid Verwerft, Lucia Van Gorp, Nicole Hertog

*25 jaar dienst: Ingrid Cuylaerts (bibliotheek), Ans Deryckere (wzc Sint-Anna), Marie-An Strauven (Neteland Zorg & Welzijn), Ezra Van de Poel (sociale dienst), Steven Van Gorp (stedelijke werkplaats), Danny Van Hout (stedelijke werkplaats), Tom Van Rooy (wzc Sint-Anna), Ronald Vanuytrecht (personeel en organisatie), Frank Verbraken (stedelijke werkplaats)

*35 jaar dienst: Carl Sander (bibliotheek), Wis Van den Broeck (bibliotheek), Guido Belmans (patrimonium), Kris Dams (wzc Sint-Anna), Carina Geukens (wzc Sint-Anna), Hilde Janssens (wzc Sint-Anna), Chris Nitor (wzc Sint-Anna), Josee Van den Broeck (wzc Sint-Anna), Rita Vanreusel (wzc Sint-Anna). (EM)

 

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten