• 11/12/2023

Pennenzakkenrock 2023

Pennenzakkenrock vroegtijdig stopgezet, 23 500 kinderen na halve dag naar huis

MOL – Aan het Zilvermeer in Mol vierden zo’n 23 500 kinderen de 29ste editie van Pennenzakrock. Ketnet-wrapster Gloria Monserez praatte het muzikaal gedeelte aan elkaar. Op de line up stonden Tom La Barraca, Aaron Blommaert, DJ F.R.A.N.K., Pommelien Thijs, Regi & Pauline.

Op het ganse terrein konden de festivalgangertjes kiezen uit tal van activiteiten en genieten van drank en spijzen. Annelies Verlinden (CD&V), minister van binnenlandse zaken, en Mireille Colson (N-VA), gedeputeerde voor recreatiedomeinen, bezochten het festival en spraken met verschillende kinderen en artiesten.

Door de felle regenval besliste de organisatie om 13.30 uur het namiddagprogramma te schrappen. Regi was de laatste artiest op het podium. Ook de randanimatie werd stopgezet. Wie nog niet meteen naar huis kon, kreeg tijdelijk onderdak van de organisatie.

Dorien Hofkens, de communicatieverantwoordelijke van het Zilvermeer: ‘Het is voor het eerst in de geschiedenis dat we vroegtijdig moeten stoppen maar het is niet verantwoord om kinderen doorweekt naar huis te sturen. Ze hebben nog kunnen genieten van de hoofdact Aaron Blommaert Pommelien Thijs en van Regi.’

Foto’s Ronny MULLENS

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten