• 16/07/2024

Paul Van Tigchelt minister van Justitie

Paul Van Tigchelt trekt met TEAM PAUL naar de gemeenteraadsverkiezingen

ZOERSEL – Minister van Justitie Paul Van Tigchelt stelde vandaag de lijst TEAM PAUL voor aan de Zoerselse kiezer. De vice-eersteminister gaat onomwonden voor het burgemeesterschap op 13 oktober en laat zich flankeren door een groep gedreven kandidaten. 

Naast lijsttrekker Van Tigchelt wordt de top 5 van de lijst gevormd door Marleen Peeters (plaats 2), Ivo Jennekens (plaats 3), Niels Geys (plaats 4) en Vanessa Vercauteren (plaats 5). Lokaal Open Vld-voorzitter Luc Faes staat op plaats 6 en Olivier Rul, huidig schepen voor sport, lokale economie, toerisme en tewerkstelling, zal de lijst duwen.

Onder andere krijgen Marleen Peeters (plaats 2), Ivo Jennekens (plaats 3), Niels Geys (plaats 4) en Vanessa Vercauteren (plaats 5) een prominente plaats op de lijst TEAM PAUL. Ook Luc Faes zet vanop de zesde plaats zijn schouders onder Team Paul.

Marleen Peeters is 64 jaar en oprichtster van residentie Lindehof in Zoersel. Ze geniet van haar pensioen na een carrière als ambtenaar. Ivo Jennekens is 58 jaar en beroepsmatig actief als informaticus. Niels Geys is met zijn 21 jaar de jongste van de groep. Hij studeert communicatie in Antwerpen en is actief als voorzitter van SINC. Vanessa Vercauteren is 52 jaar en actief als shopmanager. Luc Faes is 53 jaar en jeugdvoorzitter bij KFC Halle. Hij is zelfstandig ondernemer en voorzitter van de liberalen in Zoersel.

Olivier Rul, huidig schepen voor sport, lokale economie, toerisme en tewerkstelling, zal de lijst Team Paul duwen. 

Foto Ronny MULLENS

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten