• 17/06/2024

Park van Merksem in Merksem

Paashaas bracht vandaag een bezoek aan zes Antwerpse zwembaden

MERKSEM  – Ook dit jaar konden Antwerpse kinderen opnieuw deelnemen aan de traditionele ‘paasplons’ in zes Antwerpse zwembaden. Na afloop kregen ze een zakje paaseitjes mee naar huis.

Sporting A zorgde vanmiddag voor een aangepast evenement voor de Antwerpse jeugd. Er werden een heel aantal plastic paaseitjes over zes zwembaden uitgestrooid. Aan de kinderen om ze uit het water te halen. Nieuw dit jaar was dat er ook enkele eitjes per zwembad gemarkeerd werden. Kinderen die zo een speciaal ei opdoken, kregen er een chocolade paashaas bovenop.

Peter Wouters (N-VA), schepen voor sport: ‘Het is eens iets anders dan de traditionele zoektocht binnenshuis of in de tuin. Dit jaar is de paashaas met extra lekkers op post in onze zwembaden. Een verdiende beloning voor de kinderen, die toch diep moeten gaan om hun buit binnen te halen.’

Kinderen tot twaalf jaar waren welkom, onder begeleiding van hun (groot)ouders of een andere volwassene.

De paasplons vond plaats in De Schinde in Ekeren, Groenenhoek in Berchem, Park van Merksem in Merksem, Plantin Moretus in Borgerhout, Sorghvliedt in Hoboken en Wezenberg in Antwerpen.

Wij gingen een kijkje nemen in Park van Merksem in Merksem

Foto’s Ronny MULLENS

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten