• 18/07/2024

Paasactiviteiten in zwembad van Mol, Aletjee GLK in Nijlen is vernieuwd

MOL – Tijdens de paasvakantie kan je voor heel wat leuke activiteiten terecht in zwembad Vita Den Uyt, Rode-Kruislaan 18 in Mol voor onder meer magisch zeemeerminzwemmen of je kan de innerlijke danskoning in je loslaten tijdens het discozwemmen. Voor sommige activiteiten is inschrijven verplicht via https://vita-denuyt.be/activiteitenkalender/.

Dit zijn de mogelijkheden: *Turbozwemmen: van maandag 4 tot vrijdag 8 april en van maandag 11 tot vrijdag 15 april, elke dag tussen 9 en 11 uur afhankelijk van het niveau. Kostprijs: 40 euro per vijf lessen.

*Aquafun 4 kids: Inschrijven is verplicht. Op dinsdag 5 april van 11.15 uur tot 12 uur. Kostprijs: zes euro (inkomticket inbegrepen).

*Paasei spel: Er liggen lekkere verrassingen aan de balie. Op zaterdag 9 en zondag 17 april in de voormiddag. Kostprijs: inkomticket.

*Discozwemmen op zaterdagen 9 en 16 april van 14 tot 17 uur. Kostprijs: inkomticket.

*ZENzwemmen: Kom helemaal tot rust op zondagen 10 en 17 april van 19.30 tot 20.30 uur. Kostprijs: inkomticket.

*Dive-in cinema: kom naar een film kijken IN het zwembad op dinsdag 12 april van 19 tot 21 uur. Kostprijs: inkomticket.

*Zeemeerminzwemmen op vrijdag 15 april van 11 tot 12 uur. Kostprijs: vijftien euro. Brevet vereist van minstens 50 meter of Orka.

AletjeeGLK in Nijlen is een verborgen geheim plekje voor liefhebbers van (droog)bloemen, planten en bijhorigheden. In Nijlen kent iedereen de winkel van Greet Van Aggelpoel (70) en haar dochter Kim ‘Kimmie’ Daniels (50). Toch is de zaak buiten Nijlen iets minder bekend. En daar gaat kersvers zaakvoerster ‘Kimmie’ verandering in brengen.

‘AlteljeeGLK’ werd opgestart in 2007 na een uit de hand gelopen hobby. De zaak zag het levenslicht als ‘Hobbyateljeeke Greet’ 25 jaar geleden en verzorgde workshops en bloemschiklessen in een huurpand in Bevel-Dorp. Vrij snel daarna kochten Greet en haar partner Leo een veel geschikter pand in de Elsendonkstraat in Nijlen. Van Aggelpoel: ‘GLK staat voor Greet, Leo/Lucca en Kimmie. Maar het heeft voor ons ook een dubbele betekenis als de medeklinkers van het woord GeLuK.’

Na vijftien jaar werd het interieur volledig vernieuwd. Daniels: ‘Dat was dringend nodig. Het vorige interieur was redelijk druk, terwijl ik nood had aan licht en ruimte. Ik ben trouwens zeer tevreden over het resultaat en hoop natuurlijk dat onze klanten en alle andere bezoekers en geïnteresseerden, tevens die van buiten Nijlen, dat ook zullen zijn. Ze zijn in elk geval allemaal heel erg welkom. Dat geldt zeker voor de komende dagen, want vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 april organiseer ik een speciaal heropeningsweekend. Elke aanwezige wordt getrakteerd op een hapje en een drankje en bovendien krijgt iedere klant de kans om een boeket te winnen ter waarde van 35 euro. Zondagavond worden er vijf verloot.’ (EM / Foto Gemeente Mol)

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten